Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 1)

  Het nieuwe jaar is begonnen en we hebben de champagne en oliebollen ingeruild voor een verse portie goede moed voor het nieuwe jaar. Daarnaast hebben we natuurlijk weer het nodige aan games gekocht en uitgespeeld, én het nodige gekeken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Marcus

  Uitgespeeld:-
  Gekocht:-
  Gekeken: Brooklyn Nine-Nine (seizoen 5), Soul, Help!

  Ik heb deze week het vijfde seizoen van Brooklyn Nine-Nine afgekeken. De serie blijft leuk ook al gaat hij steeds een beetje verder over the top. Ik heb trouwens wel het gevoel dat het inderdaad een beetje wreed was van FOX om de serie na dit seizoen te cancellen, aangezien het wederom eindigt met een cliffhanger.

  Ook heb ik de nieuwe Pixar film Soul gekeken op Disney+. Dat Pixar films inhoudelijk wat volwassener zijn dan veel andere animatiefilms valt onderhand te verwachten, maar in Soul zijn de zware thema's toch wel erg expliciet aanwezig. Ik ben benieuwd hoeveel ouders met kerst wat lastige vragen moesten beantwoorden nadat ze Soul met de kinderen hadden gekeken.

  Een paar weken geleden had ik A Hard Day's Night gekeken, maar ik had ook de blu-ray van Help! liggen. Die heb ik nu ook weer eens gezien. Het is een wat andere toon, maar het is wel een komische film (al is hij hier en daar misschien wat insensief richting het hindoeïsme). Het is moeilijk te zeggen hoeveel van de rare komische momenten in het script stonden en hoeveel zijn ontstaan doordat de Beatles tijdens het filmen meestal stoned waren, maar het resultaat is vermakelijk, al is het misschien op zichzelf geen echt goede film.

  Theo

  Uitgespeeld: Little Nightmares
  Gekocht: -
  Gekeken: Cobra Kai seizoen 3

  Deze week startte ik Little Nightmares maar weer eens op om de extra content te gaan spelen. Toen bleek ineens dat ik de laatste baas nog helemaal niet verslagen had. Om de een of andere reden moest ik nog een gangetje of drie en een baasgevecht in de game doen, dus dat heb ik meteen maar geregeld. Hoppa, eerste game van 2021 uitgespeeld haha.

  Daarnaast heb ik Cobra Kai seizoen 3 gekeken. De eerste twee seizoenen vond ik behoorlijk vermakelijk, maar seizoen 3 was voor mijn gevoel toch wat minder. De serie kabbelt een beetje voort en het acteerwerk is niet altijd even sterk. Daarbij zijn er wat missers op verschillende momenten in Cobra Kai seizoen 3 te zien, die ik liever anders voorbij had zien komen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.