Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (week 39)

Article
zondag, 03 oktober 2021 om 16:30
kena bridge of spiritsf1609850774
De week zit er weer op en de herfst is nu echt begonnen. Gelukkig is het ook die tijd van het jaar waarop er binnen genoeg te doen is. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Luuc

Uitgespeeld: Kena: Bridge of Spirits
Gekocht: -
Gekeken: -
Deze week heb ik Kena Bridge of Spirits uitgespeeld, waarvan je de review nu op de site kunt lezen. Het is zeker een game waarmee ik me flink heb vermaakt, maar één van de beste titels dit jaar is het niet. Wel is het een van de mooiste games op de PS5 dankzij gruwelijk mooie animaties.
2021 09 06 lost judgment 1f1630835174

Rox

Uitgespeeld: Lost Judgment
Gekocht: -
Gekeken: -
Afgelopen week heb ik voor mij de game of the year uitgespeeld, namelijk Lost Judgment. De game is een waardig vervolg op Judgment en zelfs veel beter. Zo heeft de hoofdrolspeler meer toffe detectivetechniekjes om toe te passen tijdens het verhaal en ook het verhaal zelf is ijzersterk én emotioneel. Zonder te veel te verklappen wordt het thema 'pesten' aangeboord en vind ik dat sterk gedaan. Als je de game hebt uitgespeeld, realiseer je je dat de makers goed neer hebben gezet dat je niet alles en iedereen in een hokje kan plaatse en dat niet alles zwart of wit is of goed of slechts. Verder zal ik dan ook maar meteen verklappen dat ik bij Lost Judgment, zoals altijd bij Yakuza games, niet droog heb kunnen houden. De review verschijnt komende week!

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Free Guy
Deze week kwam als verrassing Free Guy op Disney+. Gaat die film Oscars winnen? Neuh. Is hij origineel? Nah! Het is een beetje Truman Show, een beetje Ralph breaks the Internet en nog een paar films door elkaar gemixed. Maar oh, wat is die film heerlijk als feelgood film voor de zaterdagavond! Een bak popcorn erbij, verstand op nul en lachen maar!

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken Star War Visions, Ghostbusters
Deze week heb ik Star Wars Visions uitgekeken. Niet alle shorts waren helemaal mijn ding, maar dat blijft met anthologie series. Mijn favorieten waren The Ninth Jedi, The Elder en The Village Bride, met The Duel en Akakiri op een iets lager plankje. De overige vier vond ik wat minder, maar dat zal voor iedereen anders zijn.

Ook heb ik deze week Ghostbusters gezien. Hij was wat anders dan ik aan de hand van de referenties die ik door de jaren heen heb gehoord had gedacht. Vooral wat vreemder. Vermakelijk is hij wel, dus wat dat betreft gewoon een geslaagde film.

Populair Nieuws

Laatste Reacties