Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Article
zondag, 18 juli 2010 om 17:30
xgn google image
Afgelopen week heeft ons kleine landje heel wat regen te verduren gehad. Het ideale excuus dus om eens lekker te gamen. Daarom vragen we ook deze week aan onze redactie wat ze uitgespeeld of gekocht hebben.
Gekocht: , , Uitgespeeld: -
WET
Deze week heb ik WET op de kop weten te tikken voor een tientje. Ik had de game al eens gespeeld, maar wilde deze niet voor de volle mep kopen. Voor deze prijs kon ik de game echter niet laten liggen. Intussen ben ik er ook maar alvast weer aan begonnen en ik moet zeggen dat het avontuur van Ruby me wederom weet te vermaken. De 'old skool' grafische filter die de game heeft, de Quentin Tarantino-stijl en de doorlopende actie (ofwel het schiet- en hakwerk), zijn in mijn ogen op een prachtige manier gecombineerd met een supervette soundtrack. Deze game zal ik dan ook nog menig maal in mijn console stoppen om eens lekker te knallen.
Naast WET heb ik deze week UFC Undisputed 2010 in de bus gevonden. Dit is een game waarvan ik eerlijk gezegd niet weet wat ik moet verwachten, daar ik het eerste deel nooit gespeeld heb. UFC Undisputed 2010 kreeg wel een goed punt, waardoor ik erg benieuwd ben geworden.
De Xbox Live Arcade titel Deadliest Warrior: The Game is de derde toevoeging aan mijn gamescollectie van deze week. Deze game heb ik ook meteen maar uitgespeeld met de twee personages, namelijk de spartaan en de samurai. In de game, gebaseerd op de show van Spike TV, zitten echter nog meer personages die op een bloederige manier een eind kunnen maken aan het leven van de tegenstanders. Wat ik precies van deze game vond kunnen jullie binnenkort in mijn recensie lezen.
Gekocht: Uitgespeeld: -
Demon's Souls
Deze week heb ik Demon's Souls binnen gekregen, een game waar ik van te voren nog weinig over kan zeggen. Het spel is namelijk een role-playing game, en dat is nou net het genre waar ik normaal weinig mee heb. Maar juist dit is een reden dat ik nu Demon's Souls aanpak om eens een keer goed en uitgebreid naar het genre te kijken zodat ik misschien een nieuwe interesse kan ontdekken, als journalist is het wel handig dat je op zijn minst over ieder genre kunt schrijven. Misschien dus binnenkort meer hier over het spel, mocht ik hem eventueel uitspelen.
Gekocht: - Uitgespeeld:
Crackdown 2
Vorige week kreeg ik Crackdown 2 binnen en deze week heb ik hem ook meteen uitgespeeld. Volgens de in-game statistieken heb ik een kleine elf uur hierover gedaan. Maar dan is alleen het verhaal uitgespeeld, want er wachten nog minstens tweehonderd verstopte 'orbs' op mij te wachten en er zijn nog flink wat races te doen. Daar ben ik dus nog wel even een tijdje zoet mee, om het over de vier speler co-op modus nog niet te hebben. De twintig of misschien zelfs dertig uur ga ik waarschijnlijk wel halen.
Crackdown 2 is eigenlijk vooral meer van hetzelfde. Echt veel nieuws doet de game niet ten opzichte van het origineel. Wel lopen er nu 's nachts duizenden zombies op straat, dus in een auto stappen en gas geven maar levert flink wat (groen) bloed op. Het hele verhaal in de game draait ook om het stoppen van die zombie invasie en zorgen dat Pacific City weer een veilige stad wordt. Wanneer je dit gelukt is, stopt de game dan ook, maar er wordt wel heel erg gehint naar een derde deel. Eentje die hopelijk wel wat meer nieuwe dingen durft te doen. Maar genoeg over Crackdown, je leest er ergens in de komende dagen toch alles over in mijn recensie!