Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Article
zondag, 30 mei 2010 om 18:00
xgn google image
Alweer een week ten einde, dus weer een week om terug te blikken op wat onze redacteuren afgelopen week gekocht hebben of welke game zij gekocht hebben. Uiteraard willen we dit ook graag horen van jullie!
Gekocht: Uitgespeeld: -
Doom II
Doom II is deze week verschenen op Xbox Live en ik heb de opdracht gekregen om het spel eens aan mijn vakkundige oog te onderwerpen. Het is goed om te zien dat deze klassieke games nog steeds populair zijn en een zekere cult status hebben bereikt. Hoewel deeltje twee niet zo eng is kan je best nog wel schrikmomenten hebben. Het constante gekreun van je tegenstanders en het feit dat je je niet zo snel kan omdraaien zorgt voor een nostalgische sfeer en dat kan ik altijd wel smaken.
Net als alle andere old school games is ook Doom II enorm moeilijk om uit te spelen op de hogere moeilijkheidsgraden. Omdat ik vind dat er te weinig uitdaging is in de huidige generatie games is het voor mij de perfecte afwisseling om af en toe een een oude game op te pakken. Huidige games mogen een voorbeeld nemen aan moeilijke games als Doom II of Ninja Gaiden.
Gekocht: , Uitgespeeld: -
Split Second
Voor mij was er deze week de taak om eens goed naar Split/Second: Velocity te kijken. Een racegame waarin een hoop kapot kan daar houd ik wel van. In Split/Second moet je proberen om je tegenstanders onderuit te halen met veel explosies. Doe je dit goed dan zie je alles in slowmotion en dit geeft echt het gevoel alsof je een goede actie film aan het kijken bent. Het is wel jammer dat na een paar rondes de verrassing er vanaf is, maar hierdoor kun je wel wat tactischer spelen. De game bevalt mij wel en daarom heb ik nog een games gekocht.
Ik heb deze week ook Pure gekocht. Pure is een game van dezelfde ontwikkelaar als Split/Second en leek me daarom wel een leuke game. Ik heb de game zelf dan wel nog niet gespeeld, maar ik kan niet wachten om door de modder te scheuren. Ik heb verder geen titels uitgespeeld deze week.
Gekocht: Uitgespeeld: -
UFC Undisputed 2010
Afgelopen week trof ik UFC Undisputed 2010 op de deurmat aan. Zonder enige verwachtingen ging ik aan de slag met deze vechtgame en tot mijn verbazing is deze game best vermakelijk. Dit komt voornamelijk door het uitgebreide vechtsysteem, want met het drukken op één of twee knoppen kom je er niet! Hele combinaties zijn vereist om de vechter in de ring te laten doen wat jij in gedachten hebt. Je hoeft geen kenner te zijn van deze sport om deze game leuk te vinden, al zou het zeker een voordeel zijn mocht je bekend zijn met de UFC.
Gekocht: Uitgespeeld: -
Blur
Onlangs viel bij mij Blur op de deur mat. Een soort Mario Kart-achtige racer waar Jeffry in zijn impressie wel over te spreken was. Snel eens een gaatje vrij maken in mijn drukke agenda en dat was pas donderdag nacht na het werken. Toen heb ik een uurtje aan de game gespendeerd en ik kon gelukkig met een gerust hart gaan slapen.
De game is namelijk erg vet maar kent toch wat weinig wapens, maar daar kom ik deze week uitgebreid op terug in de recensie. Wat ik in ieder geval wel kan melden, is dat het spel ook voor de arcade gamers leuk is. Toen ik zaterdag even aan het spelen was, werd de controller namelijk direct uit mijn handen gerukt door niemand minder dan mijn vriendin. En ze speelt vrijwel nooit games...

Populair Nieuws

Laatste Reacties