Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Article
zondag, 06 juni 2010 om 19:15
xgn google image
De eerste week van juni is weer afgelopen. Een week waarin niet zoveel nieuws uitkwam, maar hebben onze redacteuren evengoed iets in huis gehaald, of toch een oudere game opgepakt?
Gekocht: Uitgespeeld: -
Samurai Warriors 3
Deze week vroeg Hugo mij of ik zin had om Sumarai Warriors, een nieuwe game voor de Wii, te recenseren. In eerste instantie had ik geen idee wat voor game het was, maar na wat speurwerk kwam ik erachter dat Nintendo zelf dit spel als een topper ziet. Ondertussen ben ik pas net begonnen aan het spel dus kan nog moeilijk zeggen wat ik er van vind, maar komende week lezen jullie hier alles over in mijn recensie. Het belooft overigens veel goeds te worden!
Gekocht: Uitgespeeld: -
Episodes from Liberty City
Deze week heb ik uiteindelijk toch maar Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City gekocht. Ik keek namelijk lange tijd uit naar Grand Theft Auto IV en dacht dat de twee nieuwe hoofdstukken dus ook een goede aankoop zouden zijn. Het origineel kwam echter alweer twee jaar geleden uit en ik vond de ervaring van de twee nieuwe hoofdstukken toch iets anders. Het is niet dat ik geen plezier heb aan de twee hoofdstukken, het blijft een geniale game, maar het 'WAUW'-effect is helaas na die twee jaar een beetje weg. Het wachten is dus nu weer op Grand Theft Auto V om dat gevoel terug te brengen.
Gekocht: - Uitgespeeld:
Doom II
Ik ben er in geslaagd om Doom II meerdere keren uit te spelen. Natuurlijk niet op het moeilijkste niveau, maar toch ben ik trots op deze prestatie. Bloed, zweet en redbull heeft het gekost om de eindbaas te verslaan. Doom II is een geweldig spel zolang je een nostalgie boost hebt, na een half uurtje wordt het spel al snel repetitief en eentonig. Het spel mag nu dus weer voor vijftien jaar verdwijnen om de volgende generatie gamers kennis te laten maken met het verleden.
Gekocht: Uitgespeeld: -
UFC 2010
Na UFC Undisputed 2009 helemaal kapot gespeeld te hebben heb ik sinds kort 2010 ook in bezit. En ik ben echt overdonderd hoe geweldig spel het is. De foutjes die in 2009 zaten zijn heel, heel goed verbeterd en alle nieuwe toevoegingen zijn ook erg mooi gedaan. Dit is dus tevens mijn hele weekend geweest, gevechten bekijken, vechtstijlen analyseren, en dan natuurlijk echt in de octagon springen en er tegenaan gaan. Dan goed je verdediging en de tegenstander goed in de gaten houden en de foutjes van de tegenstander goed gebruiken in je eigen voordeel. Het is voor mij zeker, deze game is het aanschaffen meer dan waard!

Populair Nieuws