Wat heb jij afgelopen week uitgespeeld of gekocht?

  Het weekend zit er weer op, maar hopelijk heb je genoeg tijd gehad om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie de afgelopen week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij afgelopen week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Nick

  Gekocht: Shadow of the Tomb Raider
  Uitgespeeld: -

  Toen ik laatst op het Xbox Dashboard keek zag ik opeens een wel hele leuke aanbieding staan: drie maanden Xbox Game Pass voor maar één euro. Je zou als gamer achterlijk zijn als je dat niet zou doen, dus begon ik na het invullen van mijn gegevens vol enthousiasme door de lijst met games te scrollen die ik allemaal tot mijn beschikking heb. Toen zag ik Shadow of the Tomb Raider staan, een game die ik al langer in mijn vizier had en waarvan ik niet kon wachten om hem te spelen aangezien ik het vorige deel, Rise of the Tomb Raider, fantastisch vond.

  Ik heb nu al een paar missies gespeeld en ik kan zeggen dat ik weer helemaal verliefd ben op Lara Croft en haar avonturen. De personages, actie, puzzels en het verhaal zijn super tof en wat de game vooral interessant maakt is het heerlijke Zuid-Amerikaanse/Maya sfeertje. Als laatste moet ik zeggen dat de omgevingen er prachtig uitzien op mijn Xbox One X en dat ik erg uitkijk naar de rest van de game.

  tomb raider gekocht

  Stefan

  Gekocht: Blood & Truth
  Uitgespeeld: -

  Momenteel zit ik middenin het avontuur dat Blood & Truth heet. Deze VR-game van Sony is ontstaan na de populariteit van de London Heist in VR Worlds en oh wat is het weer leuk. Rondknallen met allerlei wapens, achtervolgingen en explosies. James Bond is er niks bij. De review van de game is onderweg, dus binnenkort kun je lezen hoe dit VR-avontuur het er van af brengt.

  blood and truth gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.