Vijf dingen die wij willen zien in John Wick 4 (bevat spoilers)

  John Wick 3 is sinds korte tijd in alle bioscopen te zien en laat je weer genieten van heerlijke over de top Keanu Reeves actie. De film is een groot succes en het is nu al aangekondigd dat het volgende deel in ontwikkeling is. Dit zijn de vijf dingen die wij in John Wick 4 willen zien.

  Lionsgate

  Deze special bevat spoilers voor John Wick 3: Parabellum. Lees dit dus niet als je de film nog niet heb gezien.

  5. Het achtergrondverhaal van John Wick

  Hoewel we nu al drie films lang een kijkje in het turbulente leven van sluipmoordenaar John Wick nemen, weten wij nog maar weinig over de beste man. We weten dat hij een lange succesvolle carrière als sluipmoordenaar heeft gehad en het nieuwste deel John Wick 3 maakte bekend dat zijn echte naam Jardani Jovanovic is, een wees uit Belarus.

  Er zijn wel stripboeken uitgebracht die meer informatie over zijn verleden geven. In de stripboeken is bijvoorbeeld te zien hoe Wick als kind in Mexico als dief leefde en op latere leeftijd het leger inging. Het zou een mooie kans zijn om in John Wick 4 dit achtergrondverhaal via flashbacks in het verhaal te verwerken.

  Lionsgate

  4. De dood van The Adjudicator

  John Wick 3 introduceerde ons aan het nieuwe personage 'The Adjudicator', een vertegenwoordiger van The High Table die een eind moest maken aan het fiasco dat John Wick veroorzaakt had. The Adjudicator gebruikt haar macht vooral om de boel op irritante manier voor andere mensen lastig te maken.

  We zien het liefst dat deze ellendige vrouw in het volgende deel op pijnlijke manier het loodje legt, het liefst door John Wick zelf. Ze is zo vol van zichzelf dat ze er bijna om vraagt om een kogel daar haar hoofd te krijgen.

  Lionsgate

  3. Nog een moord met een normaal object

  Geef een willekeurig object aan John Wick, het maakt niet uit wat, en hij weet er nog steeds iemand mee te vermoorden. In John Wick 2 zagen we hoe hij meerdere mensen vermoordde met een potlood en in John Wick 3 vermoord hij iemand met een boek. Wat het gaat in John Wick 4 worden?

  Niets is te gek voor John Wick. Het zou niet verbazingwekkend zijn als hij in het volgende deel iemand vermoord met een schoen, toetsenbord, tandenborstel, haarborstel en noem maar op. John Wick is de ultieme moordenaar en we willen meer manieren zien waarop hij mensen om het leven brengt met doodnormale voorwerpen.

  Lionsgate

  2. The Bowery King in actie

  In John Wick 2 maakte wij als eerste kennis met The Bowery King, de leider van een nieuwe sluipmoordenaars groep die zich voordoen als daklozen. The Bowery King wordt gespeeld door een Matrix-collega van Keanu Reeves, niemand minder dan Laurence Fishburne. In John Wick 3 was hij ook weer van de partij en er werd gehint naar een grotere rol voor het personage in het vervolg.

  Waar wij natuurlijk op hopen is om eindelijk The Bowery King’s vechtskills te zien. Nu hij een vijand van The High Table is geworden door John Wick te helpen gaat hij waarschijnlijk een grote rol spelen in de strijd met de organisatie. We weten uit The Matrix dat Laurence Fishburne niet vies is van wat actie in zijn films dus we kunnen niet wachten om hem ook in de John Wick films te zien losbarsten. Misschien kan hij zijn duiven wel gebruiken voor een paar te gekke combo moves?

  Lionsgate

  1. De oorlog met de High Table

  In de wereld van John Wick werken alle sluipmoordenaars samen onder een organisatie: The High Table. Deze organisatie wordt geleid door een raad en legt strikte regels op. Zo mogen er geen moorden worden gepleegd in bijvoorbeeld The Continental, een hotel die wordt gezien als een netwerk voor sluipmoordenaars.

  Aan het einde van John Wick 2 was Wick genoodzaakt om deze regel te overtreden hij ‘excommunicado’ werd en een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd kreeg. In John Wick 3 doet hij er alles aan om aan de raad te ontsnappen en moet zichzelf verdedigen tegen alle sluipmoordenaars wereldwijd. John Wick geeft daarentegen niet op en het ziet er naar uit dat we in John Wick 4 een heuse oorlog gaan zien met The High Table, waarschijnlijk met de hulp van The Bowery King. Het klinkt nu al vet!

  Dit waren de vijf dingen die wij hopen te gaan zien in John Wick 4.

  Met drie sterke films onder de riem kan het ook niet anders dat het volgende deel weer een succes wordt. Keanu Reeves blijft zichzelf steeds weer overtreffen met zijn spectaculaire actiescenes. Ze zijn zo goed dat we er een hele rubriek over hebben geschreven!

  Vond jij John Wick 3 ook zo’n goede film en wat wil jij allemaal zien in het volgende deel? Laat het ons weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.