5 redenen om een Apple Watch te kopen

Article
door Anoniem
vrijdag, 17 juli 2015 om 12:00
xgn google image
Apple komt waarschijnlijk eind juni met de Apple Watch naar Nederland. In de tussentijd kan je natuurlijk al gaan sparen voor deze smartwatch, maar waarom zou je hem eigenlijk kopen? Dit zijn de 5 redenen waarom een Apple Watch kopen interessant is.

5. Beste smartwatch op dit moment

De reviews liegen er niet om, de Apple Watch wordt in velen reviews beschouwt als de beste en meest complete smartwatch op dit moment. De Apple Watch kent op dit moment al duizenden apps en er staan nog een aantal duizenden apps in de wachtrij.
Wanneer de Apple Watch kopen in Nederland mogelijk is, dan zijn er genoeg apps om je mee te vermaken. De apps en de unieke Apple Watch features zorgen ervoor dat het de smartwatch is van dit moment.

4. Gezondheid

Lichamelijke- en geestelijke gezondheid wordt steeds serieuzer genomen door de mens. Vroeger kon men het geen reet schelen wanneer ze heel de dag op de bank zaten, vandaag de dag is dat wel anders. Fitness, crossfit en hardlopen is helemaal hip en dit is natuurlijk een goed iets.
Een van de redenen waarom een Apple Watch kopen zo interessant is, is het gezondheidsaspect wat bij de Apple Watch komt kijken. De Apple Watch houdt je hartslag, beweging en andere fysieke inspanningen bij. De Apple Watch kan ervoor zorgen dat jij gezonder gaat leven, waardoor je minder risico's op bepaalde ziektes loopt.

3. Rust

Misschien wel een van de beste redenen om een Apple Watch te kopen is de rust die bij het apparaatje komt kijken. Vandaag de dag word je volgespamd met mails, tweets, facebook uitnodigingen en andere notificaties. Je bent 24/7 bezig met je telefoon en hierdoor kan je zelfs last krijgen van FOMO (Fear Of Missing Out)
De Apple Watch zorgt voor kleine notificaties op je pols. Het voordeel hiervan is dat je snel ziet wat er gebeurt, je kunt dan zelf bepalen of het belangrijk genoeg is om erop te reageren. Bij je telefoon kijk je al snel even verder nadat je een notificatie heb gekregen, je telefoon is nu toch al ontgrendeld.
Een Apple Watch kopen doe je dus ook wanneer je een beetje meer rust zoekt.

2. Productiviteit

Een telefoon leidt al snel af als je bezig bent. Maar even een afspraak of herinnering aanmaken, het kan allemaal met de Apple Watch. De Apple Watch zorgt ervoor dat je sneller en productiever wordt.
Tijdens het studeren wordt je niet meer afgeleid door je telefoon, waardoor je veel tijd kwijt bent. Je checkt alles gewoon snel op je Apple Watch en je kunt weer verder met waar je mee bezig was.
Ga je dus een Apple Watch kopen, dan ben je net wat minder tijd kwijt met deze dingen. En tijd is geld!

1. Toekomstvisie

Dit is de nummer één van de redenen om een Apple Watch te kopen. De Apple Watch gaat waarschijnlijk erg groot worden op lange termijn. De iPhone en iPad waren in het begin totaal niet positief ontvangen: Het was te duur, onnodig en onhandig. Dit zijn dezelfde argumenten die nu tegen de Apple Watch worden gebruikt.
Kijk wat de iPhone en iPad nu voor impact hebben in het dagelijks leven. De Apple Watch gaat groot worden op lange termijn, men moet het alleen nog maar door krijgen. Over een tijdje kun je zoveel meer met de smartwatch dan dat je nu kan voorstellen. Dit is toch wel een van de belangrijkste redenen om een Apple Watch te kopen.
Ben jij van plan het nieuwe horloge aan te schaffen? Laat dan in de comments weten waarom een Apple Watch kopen voor jou interessant is!