Nieuwe Nintendo Switch kopen - Waar heb je hem het snelst?

  De Nintendo Switch is sinds 3 maart verkrijgbaar. Nou ja, als je de console niet voorbesteld had grijp je ernaast. Als je nu op zoek gaat naar de Switch krijg je namelijk te maken met een wachttijd. Wil jij een Nintendo Switch kopen en hem zo snel mogelijk hebben? Lees dan verder, want wij zetten de levertijden op een rijtje!

  De Nintendo Switch is op veel plekken al ver voor de releasedatum overal uitverkocht geraakt. De kans is dus groot dat je de hond in de pot gevonden hebt en nu op zoek bent naar een winkel voor je console. Wij hebben wat research gedaan en een lijst voor je gemaakt met de levertijden.

  Let wel, de indicaties zijn zijn genoteerd op het moment van schrijven dus voor je het weet veranderen ze weer. Wees er dus snel bij!

  Wehkamp, Intertoys en bol

  Als je op zoek gaat naar de Nintendo Switch moet je in ieder geval niet bij deze webwinkels zijn. Zowel Wehkamp als bol.com hebben de console tijdelijk van de site gehaald, zo lijkt het. Zoekopdrachten op deze sites leveren geen resultaten wat betreft Nintendo’s console. De accessoires en games zijn echter wel op deze sites te vinden.

  Na de klantenservices van de drie bovenstaande winkels te hebben gebeld, blijkt dat de Nintendo Switch van de sites te zijn gehaald omdat er teveel vraag naar is. Ook laten zij weten dat een releasedatum onbekend is omdat de leverancier nog niets gemeld heeft.

  Bart Smit

  Bij de webwinkel van Bart Smit is de Switch wel te vinden. Helaas is de levertijd van de console niet bekend bij de webwinkel. Wel is het zoals gebruikelijk bij een pre-order van Bart Smit mogelijk om via de e-mail een herinnering gestuurd te krijgen. Zoals al gemeld is de leverdatum niet bekend, dus wanneer je dan een herinnering krijgt is ook onzeker. En als je de herinnering hebt gekregen moet je de Switch nog bestellen bij de webwinkel of als een malle naar de winkel zelf hollen.

  De klantenservice van Bart Smit meldt dat de winkel steeds kleine partijen consoles binnenkrijgt, maar die al zijn uitbesteed aan pre-orders. Wanneer een volgende lading binnenkomt kon de medewerker niet zeggen.

  Media Markt

  Net als de website van Bartsmit geeft Media Markt je geen indicatie wanneer de Switch er is. De website geeft je in plaats daarvan de melding dat de console tijdelijk niet op voorraad is. Je kunt bij Media Markt ook niet specifiek instellen dat je een herinnering wil voor de Switch, tenzij je Nintendo’s apparaat op je verlanglijstje zet.

  Als je dat lijstje bij wil houden moet je wel een Media Markt account hebben.

  De klantenservice van de Media Markt laat weten dat de levertijd van de Switch nog onbekend is. Ook is er nog geen indicatie wanneer de voorraad wordt bijgevuld.

  Otto

  Waar het warenhuis van Wehkamp de Switch van de site heeft gehaald, heeft Otto deze er nog op staan. En met een leverdatum. Althans, een leverindicatie, want een exacte datum is het niet. Als je op zoek gaat naar de Switch en deze bij Otto wil aanschaffen moet je rekenen op ongeveer vier weken levertijd. Dat zou betekenen dat je de Switch ongeveer halverwege april binnen zou moeten hebben.

  Een telefoontje naar Otto.nl leverde ook weinig nieuws onder de zon op. De levertijd van vier weken staat op de website vermeld en die houdt Otto aan.

  Nedgame

  Alle eerdergenoemde websites hebben geen of geen specifieke (verwachte) leverdatum. DIt is bij Nedgame wel anders, hoewel je de Switch hier niet als snelste hebt. Nedgame geeft namelijk aan dat je Nintendo's console mag verwachten in levering 4. Deze vindt volgens Nedgame ongeveer op 12 mei. Hier moet je dus nog ongeveer twee maanden op je Switch wachten.

  Dit betekent dat je via Otto de Switch als snelste zou hebben. Maar dit is een indicatieve leverdatum. Als je een exactere datum wil zit je bij Nedgame goed.

  De klantenservice van Nedgame vertelde ons dat de levertijd van 12 mei inderdaad klopte. Wel moest erbij vermeld worden dat deze onderhevig is aan pre-orders. Dus mocht je op 12 mei bij Nedgame de Switch willen kopen, moet je er snel bij zijn.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.