Viva la games: Mario Kart in het echt?!

Article
woensdag, 07 mei 2014 om 17:00
xgn google image
Het begrip games is niet iets wat we enkel zien op onze handheld of console. Gamen speelt een steeds prominentere rol in het dagelijks leven. Soms zie je iemand met een game shirt, wordt er in fims of series naar games verwezen. Noem het maar op. Deze keer zien we het begrip gamen terug in onder meer een schietpartij
Holy shit. Hoooly shit. Hoo.. oke, je snapt het. Shit is aan! Met Mario Kart 8 voor de deur was ik al rete enthousiast over de game, maar het liefst zou ik zelf zo over de weg willen raggen, scheuren en driften. Dit lijkt een stapje dichterbij te zijn nadat ik kort geleden een filmpje op internet tegen kwam over Real-Life Mario Kart.
Ja mensen, want het kan schijnbaar. Als een malloot over de weg raggen, driftend door bochten en rondjes spinnen. Het heet Trike Drifting, maar is zeker geen goedkope hobby. Een dergelijke Trike kost namelijk al gauw duizend dollar, en dan heb je alleen het frame! Dan komen daar de plastic wieltjes, die natuurlijk slijten als een malle, er nog bij. Maar hé, dan kan je wel met je vrienden wel zeggen dat je ECHT Mario Kart hebt gedaan. Ach genoeg, geluld. Check het filmpje hieronder!
Gisteren was ik op kantoor bij XGN. Op een gegeven moment besloot ik even naar de winkel te gaan. Ik stap naar buiten en wat zie ik daar: een scooter. Op die scooter zat een sticker van Pac-Man! Zo grappig. Het zijn van die kleine details waar je normaal eigenlijk geen aandacht aan besteedt. Terwijl als je er op gaat letten, zie je opeens overal het begrip gamen terug. Ik zou zelf geen gamesticker op mijn eigen scooter plakken, maar hé, het is best awesome:

Populair Nieuws