Viva la games: Angry Birds ijsjes

Article
woensdag, 19 maart 2014 om 19:30
xgn google image
Het begrip games is niet iets wat we enkel zien op onze handheld of console. Gamen speelt een steeds prominentere rol in het dagelijks leven. Soms zie je iemand met een game shirt, wordt er in fims of series naar games verwezen. Noem het maar op. Deze keer zien we het begrip gamen in de supermarkt.
Zo langzamerhand weet ik wel dat ik gamen regelmatig in de realiteit aantref. Maar dat me dat zou overkomen in de supermarkt, was nieuw voor me. Want wat zag ik daar toen ik boodschappen aan het doen was? Angry Bird ijsjes in de schappen! Ik vond het zo schattig en grappig tegelijk, dat ik er maar even een foto van genomen heb.
Het is alleen bij die foto gebleven, want ik heb geen ijsjes gekocht. Stiekem ben ik wel benieuwd naar hoe ze zullen smaken, haha. Het is onvoorstelbaar: je zou maar de uitvinder zijn van Angry Birds, dan word je nu geloof ik slapend rijk. Ik bedoel, die game is zo'n hit met die hele merchandise er om heen, het is niet normaal. Voor mij hoeft het nooit zo nodig om allemaal van die spulletjes er om heen te hebben. In die zin, ik zou het zelf niet sparen. Wel vind ik het grappig om te zien.