Wat vind jij van een PlayStation Classic Mini? - XGN Doe Mee

  De reveal van Battlefield 5 is een feit en de XGN Doe Mee en de shooter blijft in het verleden. Maar de XGN Doe Mee gaat een andere kant op, naar aanleiding van een sappig gerucht. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie verwachtingen rondom DICE’s nieuwste titel, Battlefield 5. Vorige week werd de game officieel uit de doeken gedaan, maar voor de eerste beelden moesten we nog even wachten; die kregen we deze woensdag. En daarin zien we, zoals je hierboven ook kunt ervaren, dat de maker van de ene wereldoorlog naar de andere wereldoorlog gaat. Iets wat Spiral ook al verwachtte:

  Spiral – Level 7

  Ik denk zelf dat ze op dezelfde lijn gaan zitten. Misschien wo2 wat jullie al aangeven maar ze moeten niet op de futuristische tour gaan.

  En achteraf gezien lijkt dat dus inderdaad te kloppen. Natuurlijk is Battlefield 1 erg succesvol geweest voor EA en DICE, dus het logische vervolg om in het verleden te blijven is slim. Nu is het alleen nog de vraag hoe de game verder gaat worden: wel een singleplayer of volgt de studio de weg van Black Ops 4? Waarschijnlijk zien en horen we op de E3 meer van beide titels.

  Goed, van de krochten van de Tweede Wereldoorlog sprinten we naar de jaren 90, waar we talloze consoles langs zagen komen: de Sega Saturn, de Atari Jaguar, maar natuurlijk ook de Nintendo 64 en de eerste PlayStation. En over die laatste hoorde de XGN Doe Mee een sappig gerucht, namelijk dat Sony bezig zou zijn met een PlayStation Classic Mini. Onze vraag dus ook:

  Wat vind jij van een PlayStation Classic Mini?

  Het succes van de NES Classic Mini en de SNES Classic Mini heeft natuurlijk al enkele ‘kopieen’ opgeleverd. Sega heeft bijvoorbeeld de Sega Mega Drive al uitgebracht en een PlayStation Classic Mini zou voor Sony dan ook niet zo bijster gek idee zijn. Maar wat vind jij van een PlayStation Classic Mini? Zou het iets zijn waar jij de portemonnee voor wilt trekken of juist niet?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.