Wat vind jij van de Doom beta? - XGN Doe Mee

  De grootvader van de shooters is toch wel Doom van iD Software. En dit weekend is de open bèta van diens laatste telg in de Doom-familie. Een goede tijd voor de XGN Doe Mee om zijn wapens daarop te richten.

  Een week geleden vroegen wij welke game jullie graag in browser-vorm wilden zien. Dit vanwege het heugelijke feit dat de Legend of Zelda serie 30 jaar bestaat, waarna twee grote fans de originele titel in browser-vorm uitgaven. Deze week krijgt Tobias Kaa het woord:

  Tobias Kaa – Level 3

  De originele Flappy Bird, die ik trouwens ook niet meer in de Play Store kan vinden. Dat spelletje had toch een comeback gemaakt nadat de maker het had verwijderd?

  Flappy Bird! Een enigszins verrassende game. Moet hij vanwege zijn verslavingsfactor in de browservorm verschijnen of door zijn frustratiefactor? Intrigerende vraag. En de Doe Mee heeft het even gecontroleerd en de game staat nog niet in de App Store van Apple, maar zou in de Google Play Store moeten staan. In ieder geval, dat fluistert een bepaald vogeltje ons in het oor.

  Goed, genoeg daarover! Tijd voor de nieuwste stelling en die gaat over “badass demons, big effing guns and moving really fast”. Het zijn de woorden Marty Stratton, waarmee we vorig jaar Doom te zien kregen: een game die alles wegblies. En dit weekend is de open bèta van de game’s multiplayer! Wij vragen dan ook:

  Wat vind jij van de Doom beta?

  Wat vinden jullie ervan? Bevalt Doom of was je er wel klaar mee na één potje? Snel genoeg, of toch nog iets te traag voor jouw doen? Het gaat erom wat jullie er dus van vinden! Vertel in de reacties hieronder wat je ervan vindt en vertel er ook even bij WAAROM je dat vindt. Vertelt de XGN Doe Mee wat hij er zelf van vindt. Genoeg vinden nu. Een fijn Doom-weekend gewenst!

  DOOM

  Verkijgbaar vanaf 13 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.