Wat vind jij van Borderlands 3? - XGN Doe Mee

  Met de uitbreiding voor Destiny 2 in aantocht hebben liefhebbers van de looter shooter weer genoeg te doen. En met de release van Borderlands 3 staat hun agenda helemaal bomvol! Het levert de volgende vraag op van de Doe Mee: wat vind jij van Borderlands 3? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer stond de jaarlijkse vraagstelling rondom FIFA weer centraal en vooral of jullie FIFA 20 gaan kopen. De nieuwste footie van EA komt volgende week uit en gamers kunnen al twee weken lang de demo van FIFA 20 spelen. Toch zijn er velen die de titel niet direct halen, maar even wachten. Of zelfs wachten op het volgende deel, zoals svenysven:

  Het is iets wat de Doe Mee vaker voorbij zag komen: gamers die niet vanaf het begin FIFA 20 halen, maar eventueel later. En ook velen die de game helemaal niet halen, omdat zij het zien als een soort update van FIFA 19. Daarnaast komen er ook nog andere grote titels uit de in de komende maanden, dus het is een keuze waar jij jouw geld aan uitgeeft.

  Goed, van FIFA 20 gaan wij naar de loot and shoot­ game van het jaar: Borderlands 3. Al sinds de laatste Borderlands uit 2014, Borderlands: The Pre-Sequel, vragen fans om een nieuw Borderlands-deel. En in maart wordt de game officieel uit de doeken gedaan. Borderlands 3 is nu een weekje uit en daarom zijn wij benieuwd:

  Wat vind jij van Borderlands 3?

  Waarschijnlijk zullen vele gamers al tal van uren in de game hebben zitten, maar voldoet Borderlands 3 ook aan je verwachtingen? Is het zoals jij had gehoopt dat het zou zijn of juist niet? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat van Borderlands 3 vindt. Zien wij jullie volgende week weer terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.