Wat vind je van The Division beta? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 20 februari 2016 om 15:00
xgn google image
2016 belooft een mooi jaar te worden qua games en één van de grootste, en meest geanticipeerde titels, van dit jaar is Tom Clancy's The Division. De bèta is nu één (of twee, als je een Xbox One hebt) dagen speelbaar en de Doe Mee vraagt wat jullie ervan vinden!
Vorige week vroegen wij hoe jullie nu tegenover het uitstel van Destiny 2 staan. Bungie’s tweede MMO-shooter-RPG is namelijk een jaar uitgesteld, waardoor er dit jaar nog een grotere DLC, à la The Taking King, voor Destiny zelf moet gaan komen. Wij denken dat CrippledKiller wel een goed punt heeft:
Dat is een inderdaad een goede vraag CrippledKiller: zal Bungie bij de volgende Destiny de oude generatie consoles achter zich laten, of blijft zij die ondersteunen? Het lijkt logischer om zich te richten op de Xbox One en PlayStation 4, maar er zullen ook nog wel erg veel fans rondlopen die blij zijn dat de game op de PlayStation 3 en Xbox 360 is te spelen.
We maken even een sprongetje naar de nieuwe stelling en die gaat over The Division! Xbox One-gebruikers kunnen al vanaf donderdag aan de slag met de open bèta, terwijl PC- en PlayStation 4-gebruikers zich pas sinds gisteren in die wereld hebben mogen mengen. Onze vraag is dan ook:

Wat vind je van The Division bèta?

De XGN Doe Mee is namelijk reuzebenieuwd naar jullie meningen hierover, aangezien de Doe Mee zelf nog een beetje een mening moet gaan vormen over The Division. Daarvoor wil hij graag input krijgen van jullie! De bèta zal dit weekend dan ook flink worden gespeeld door de Doe Mee zelf, misschien ook door jullie? Zo ja, antwoord dan tussendoor even op deze stelling en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zo nee: volgende week een stelling voor jullie! Fijn weekend gewenst!