Dit vinden jullie de beste battle royale games

  Battle royale is een gamemodus die steeds populairder wordt. Spelers worden met grote aantallen op een map gezet waar zij tegen elkaar moeten strijden. Op de map zijn wapens en items te vinden die je verder helpen in de game. De map wordt steeds kleiner naarmate de game vordert. Vorige week vroegen wij jullie wat de beste battle royale games zijn en hier is de uitslag

  5. Minecraft Survival Games

  De Survival Games in Minecraft staan op nummer 5 in onze lijst. In deze minigames wordt een groot aantal spelers in de wereld geplaatst waar zij items moeten maken en met deze items elkaar moeten afmaken. Op de map zijn ook kisten te vinden waar ook al complete spullen in zitten. Minecraft biedt een groot scala aan dit soort minigames aan. Er is een modus waar je met een groep spelers zo lang mogelijk moet blijven staan op een grond die steeds verder uit elkaar valt.

  De minigames van Minecraft zijn een genot om te spelen, vooral met vrienden aangezien je elkaar helemaal gek kan maken als je de ander vermoordt. Minecraft Survival is goed te vergelijken met andere battle royale-modus, alleen voegt Minecraft het bouwsysteem waar de game bekend om staat toe aan deze modus.

  4. Call Of Duty Black Ops 4: Blackout

  De battle royale-modus van Black Ops 4 hebben jullie op nummer vier gezet van beste battle royale games. Spelers springen uit het vliegtuig en landen met behulp van een wingsuit op de map. Deze modus combineert het leuke van battle royale met de gladde gameplay van Call Of Duty. In een update voegt deze modus ook nieuwe maps, skins en gamemodi toe.

  Modus als 'One In The Chamber' zijn nu ook te spelen in een battle royale-setting. Spelers kunnen gebruik maken van verschillende voertuigen en een groot arsenaal aan wapens. Black Ops 4 Blackout staat bij ons op nummer vier van beste battle royale games.

  3. PUBG

  De battle royale game PlayerUnknown's Batlegrounds staat op nummer 3 van beste battle royale games. Op de 8 bij 8 kilometer tellende map worden honderd spelers gedropt die uit een vliegtuig op de map springen. Spelers kunnen kiezen om alleen of in een team van 4 te spelen. Ook is het mogelijk om in first en third-person te spelen. PUBG is een klassieke battle royale-game. De map wordt steeds kleiner om confrontaties te forceren en spelers die achterblijven lopen langzaam schade op.

  De klassieke omgeving van PUBG geeft de game een realistische sfeer, waar andere battle royale-games vaak of futuristisch of cartoon-achtig er uitzien. PUBG is één van de bekendste battle royale-games die er zijn, maar staat bij ons maar op nummer aangezien er nog een aantal games zijn die jullie nog beter vinden.

  2. Fortnite Battle Royale

  Fortnite is duidelijk één van de beste battle royale-games die er zijn. Miljoenen spelers storten zich op de cartoon-achtige wereld van deze game. Het unieke bouwsysteem, gecombineerd met rare gebruiksvoorwerpen maakt Fortnite wat het is. Bekende streamers als Ninja zorgen voor een grote populariteit van Fortnite onder jonge kinderen, waardoor de game wereldberoemd werd.

  Er werd zelfs een Fortnite festival georganiseerd, wat redelijk in de soep liep. Epic Games reageerde hier ook op met dat zij een rechtszaak willen gaan beginnen tegen de organisatoren van het festival. Fortnite is de op één na beste battle royale-game in deze lijst. Laten we kijken welke titel er op nummer één staat.

  1. Apex Legends

  Op nummer één van onze lijst beste battle royale-games staat Apex Legends. De game die in zijn eerste week van release al een spelersaantal van 25 miljoen had met 2 miljoen gelijktijdige spelers steelt de eerste plaats van Fortnite. Streamers als Ninja, die bij nummer 2 ook al werd genoemd gingen massaal Apex Legends spelen, waardoor de game snel in populariteit steeg.

  Apex Legends voegt bekende features samen met nieuwe en frisse features, die andere battle royale-games missen. Zo is het mogelijk om teamleden weer tot leven te wekken nadat zij dood zijn gegaan. Apex Legends voegt ook een personagesysteem toe, waar elk personage unieke skills heeft. Apex Legends staat op nummer één van beste battle royale-games op onze lijst.

  PUBG

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.