Wat vinden of verwachten jullie van Overwatch? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 07 november 2015 om 15:00
xgn google image
Wat wordt het een mooie gameweek: de multiplayer van Black Ops III schreeuwt door de televisie, terwijl aanstaande dinsdag Fallout 4 komt. En juist dan vraagt de Doe Mee wat jullie vinden of verwachten van Overwatch. Het kan allemaal hier. Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!
De laatste keer was onze vraagstelling wie nou de beste spion in een game is. Waarschijnlijk waren we op dat moment allemaal een spion in een game aan het spelen, of aan het genieten van Spectre die nu een weekje in de bioscoop draait; er waren helaas geen reacties. Voor deze week geven wij dus het woord aan de Doe Mee zelf:
Joanna Dark heeft dus de voorkeur van de XGN Doe Mee, maar ook Sam Fisher uit de Splinter Cell games staat hoog in het lijstje met favoriete spionnen. Wie herinnert zich nog het fantastische Splinter Cell: Chaos Theory? Oh, de nostalgiefactor bij de Doe Mee draait helemaal door deze week.
Maar genoeg daar over, tijd voor de nieuwe vraag! Misschien kennen jullie de game wel, of misschien is hij nog een beetje onder je radar gebleven, maar Overwatch komt eraan. De nieuwste IP van Blizzard wordt een first-person shooter en zal gebaseerd zijn op teamopdrachten. Op dit moment bevindt de titel zich in een gesloten bèta, maar tijdens Blizzcon is er wat meer informatie vrijgekomen: de game komt volgend jaar in de lente uit én ook naar de Xbox One en PlayStation 4. Waarschijnlijk. Onze vraag is dan ook:

Wat vinden of verwachten jullie van Overwatch?

Wij stellen deze vraag zo, aangezien er misschien wel wat XGN'ers zijn die de game in gesloten bèta aan het spelen zijn - Blizzard stuurt namelijk wel eens wat van die keys op. Zo niet, wat verwacht je er dan van? Gaat Blizzard een grote slag met deze titel slaan, of slaat het de plank helemaal mis? Wij zijn benieuwd naar jullie meningen!
Vertel in de reacties hieronder dan ook even waarom jij er wel naar uitkijkt, niks van verwacht of één van de andere opties. Laten we jullie nu even genieten Call of Duty: Black Ops III en dinsdag Fallout 4. Het is een zware wereld. Een fijne gameweek gewenst!