Wat verwacht jij van Uncharted The Lost Legacy? - XGN Doe Mee

  De gamedroogte van de afgelopen maand is over een tijdje voorbij: over enkele weken komt Uncharted The Lost Legacy uit. Vandaar dat de XGN Doe Mee deze week in het teken staat van de nieuwe Uncharted titel. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden waren wij wel eens benieuwd wat jullie deze zomer allemaal spelen. De komkommertijd mag nu wel redelijk officieel worden genoemd, aangezien het relatief rustig is in gameland. Vandaar die simpele vraag aan jullie. Deze week heeft Tobias Kaa het woord, die aan een inhaalzomer is begonnen:

  Tobias Kaa – Level 3

  Deze zomer speel ik eigenlijk alles door elkaar. Op de PS4 was ik bezig met Wolfenstein: The New Order. Maar toen kwam mijn gloednieuwe PC binnen en speel ik daar Dragon's Dogma. (Voor de Skyrim liefhebbers die die game gemist hebben, halen)! En op mijn 3DS speel ik Pokémon Sun, waarbij tot nu toe de helft van mijn team uit shinys bestaat! (Gyarados, Magmar en Alakazam). De games die dit jaar uitkomen (Uncharted en Call of Duty) ga ik hoe dan ook kopen, maar belanden vermoedelijk in de schap om ooit nog te gaan spelen. Dat kan over een maand zijn, maar ook over een jaar of 2 dus ja, naast een gameverslaving is een koopverslaving ook aan de orde...

  De XGN Doe Mee zelf heeft precies datzelfde principe Tobias Kaa; games worden wel gehaald, maar belanden snel in de kast om na een tijd pas te worden opgepakt. Iets wat we bij meer XGN’ers zien: Until Dawn, die laatst gratis te downloaden was als je een PlayStation Plus-abonnement hebt, Titanfall 2 en Outlast 2.

  Maar, even genoeg over de games die we spelen deze zomer. We kunnen het natuurlijk hebben over de vierde aflevering van Game of Thrones of de eerste DLC van Horizon Zero Dawn die in november uitkomt, maar dat doen we niet. We gaan het hebben over Uncharted: The Lost Legacy:

  Wat verwacht jij van Uncharted The Lost Legacy?

  De game wordt een standalone avontuur en komt, natuurlijk, exclusief uit op de PlayStation 4. In The Lost Legacy bestuur je Chloe Frazer, die je kent uit de tweede Uncharted titel, en word je geholpen door Nadine Ross. Maar wat verwachten jullie van de titel? Zal Nathan Drake een opwachting maken in de game of juist niet?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Uncharted: The Lost Legacy

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.