Wat verwacht jij van The Last Guardian? - XGN Doe Mee

  De laatste maand van het jaar is aangebroken, dus wij mogen ons weer gaan opmaken voor alle eindejaarslijstjes! Natuurlijk kun je zelf ook stemmen bij de XGN Game Awards, maar tegelijkertijd houden we ook de andere lijstjes bij. En vandaag gaat het over zo'n potentiele topper. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij benieuwd wat jullie zouden vinden van een Fable 4. Peter Molyneux, de geestelijk vader van de franchise, zou namelijk dolgraag aan een vierde Fable werken. Een groot probleem is natuurlijk wel dat de studio achter de games, Lionhead, die eerder dit jaar werd gesloten. Toch zijn jullie wel enthousiast over een potentiele Fable 4, zoals XBOXGOBLIN:

  XBOXGOBLIN – Level 3

  Ik vond de Fable serie zeer tof, dus een Fable 4 zie ik wel zitten!

  De franchise had natuurlijk ook zijn sterke punten: een gedeeltelijk open-wereld, waarin jij jouw personage zijn of haar eigen levenspad liet bewandelen; trouwen, kinderen krijgen en eventueel als duistere heer of dame over de wereld van Albion heersen. Die goede oude tijd zeg maar.

  Enfin, genoeg over Fable 4. Volgende week komt het lang, maar dan ook echt lang, verwachte The Last Guardian uit voor de PlayStation 4. Team Ico kondigde het spel al in 2007 aan en na talloze keren te zijn uitgesteld verschijnt hij dan toch echt op 7 december. De hamvraag blijft, naast de vraag of jij de game gaat kopen ook:

  Wat verwacht jij van The Last Guardian?

  Het ambitieuze project van Fumito Ueda zal namelijk niet voor iedere gamer zijn weggelegd. Toch bereikte ons gisteren het bericht dat de game het erg goed doet qua pre-orders. Het zou er op lijken dat The Last Guardian warm wordt onthaald door de meesten, maar of dat daadwerkelijk zo is? Vertel ons wat jij van The Last Guardian verwacht en vertel er ook bij WAAROM jij dat verwacht.

  Zien we jullie volgende week weer, na de release van The Last Guardian, in een nieuwe XGN Doe Mee. Fijn weekend gewenst!

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.