Wat verwacht jij van Project Scarlett? - XGN Doe Mee

  De eerste echte vakantiemaand staat voor de deur en voor velen betekent dat zon, zee en zand, terwijl anderen hard werken om wat extra centen te verdienen voor de dure gamemaanden die in het verschiet liggen. Of sparen voor de nieuwe console van Microsoft. Maar wat verwacht jij van Project Scarlett? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer was de XGN Doe Mee benieuwd naar wie jullie wilden zien in Super Smash Bros. Ultimate. Tijdens de E3 werd namelijk uit de doeken gedaan dat Banjo en Kazooie en de zogenaamde Held uit Dragon Quest. Maar met meer dan tientallen iconische gamepersonages was de vraag aan jullie gericht en wij zagen er veel voorbijkomen: DOOM Guy, Rayman en Crash tot zelfs Albert Wesker uit Resident Evil. Maar wat te denken van een imponerende vrouw, zoals jakerockwell aangeeft:

  jakerockwell – Level 4

  Lara Croft is een van de iconische karakters uit de videogamesgeschiedenis die niet zou misstaan in Super Smash Bros. Het zou leuk zijn om zowel de moderne als de klassieke versie van Lara in de game te hebben.

  Dat zou inderdaad een toffe toevoeging zijn aan Super Smash Bros. Ultimate, al zag de Doe Mee meerdere personages voorbijkomen die wel hun opwachting mogen maken in Nintendo’s vechttitel. Maar een Lara door de jaren heen, van het begin tot aan de laatste game, Shadow of the Tomb Raider. Op dit moment kunnen we alleen nog dromen daarover.

  Goed, van Nintendo gaan we Microsoft. Tijdens de E3 liet de ontwikkelaar en uitgever veel titels zien, maar toch ging er veel aandacht uit naar de aankondiging van de nieuwe console: Project Scarlett. Sony sloeg de E3 dit jaar over en heeft ook al meerdere hints laten vallen over de nieuwe PlayStation 5, maar Microsoft kwam zelfs al met een releaseperiode: eind 2020. Onze vraag gaat dan ook over die nieuwe console:

  Wat verwacht jij van Project Scarlett?

  Tijdens de E3 Microsoft persconferentie liet het bedrijf weten dat de console minstens vier keer zo snel zal zijn als de Xbox One X en dat games af te spelen zijn in een 8K resolutie. Behalve dat lanceert de console ook nog met Halo Infinite als launchtitel en dat is voor de tweede keer in de geschiedenis van de Halo-reeks dat een titel uit de franchise een launchgame is.

  Maar wat verwacht jij van Project Scarlett? Kan Microsoft met haar toekomstige paradepaardje de consolestrijd van Sony winnen? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.