Wat verwacht jij van Middle earth Shadow of War? - XGN Doe Mee

  Maart roert zijn staart, en de XGN Doe Mee verdiept zich vooral in de twee grootste games van het begin van deze maand: Breath of the Wild en Horizon Zero Dawn. Maar daar gaat de vraagstelling deze week niet over; we gaan naar Middle-earth!

  Een weekje geleden waren wij benieuwd naar wat jullie nou de beste soundtrack van een game vonden. We zagen alles voorbijkomen: van het recente Resident Evil VII tot aan Donkey Kong Country 2 en Battlefield Bad Company. Maar voor nu geeft de Doe Mee het woord aan Sol76:

  Sol76 – Level 3

  Echt een oudje, maar ik weet nog heel goed dat ik op de Sega Megadrive het spel Streets of Rage voor de eerste keer opstartte. De hele game zat vol met tunes die zo goed bij het spel hoorden, krachtig en opzwepend. Uiteraard valt het qua kwaliteit volledig weg bij de muziek die tegenwoordig in de spellen zitten maar na zoveel jaar was dit toch echt het eerste wat me te binnen schoot.

  Juist voor deze verhalen doet de XGN Doe Mee het; de eerste klanken van een spel, wat dus van héél lang geleden kan zijn, kan zo’n grote impact op je hebben dat je het er zelfs vijftien of misschien wel twintig jaar later nog over hebt. Het laat zien hoe belangrijk de tonen voor een game zijn.

  Goed, even genoeg over de soundtracks van de games. De XGN Doe Mee zou dolgraag jullie reacties willen horen over The Legend of Zelda: Breath of the Wild of Horizon: Zero Dawn, maar wij willen jullie iets meer tijd geven daarvoor. Daarom duiken we naar het begin van deze week, toen bekend werd gemaakt dat er een vervolg komt op Shadow of Mordor: Middle-earth: Shadow of War. Onze vraag:

  Wat verwacht jij van Middle earth Shadow of War?

  Het eerste deel, Shadow of War, kreeg van ons een mooie 8 en is door vele gamers in hun harten gesloten. Maar wat verwachten jullie van deel twee? Een grotere wereld, met meer Uruks om te vermoorden of juist iets anders? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn gameweekend gewenst!

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.