Wat verwacht jij van Metroid Prime 4? - XGN Doe Mee

  Deze week staat de XGN Doe Mee in het teken van speculeren. Want wij willen graag weten wat jij verwacht van Metroid Prime 4. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden vroegen wij wat jullie favoriete Crash Bandicoot game was. Dit ten ere van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, waarin de eerste drie games van de ronddraaiende buidelrat zitten. We kregen veel reacties binnen met liefhebbers van de derde game, maar JustB heeft deze week het laatste woord:

  JustB – Level 4

  Sowieso Crash Bash....super vermakelijk alleen of met meer!

  Hoop op een HD Remaster van die game...

  Het is afwachten of Crash Bash eventueel ook een remaster krijgt JustB, maar de kans is er wel. De rechten van die titel schijnen namelijk wel bij Sony zelf te liggen, dus een remaster zou eventueel wel kunnen. Maar tot die tijd kunnen we ons nog goed vermaken met de N. Sane Trilogy.

  Goed, eventjes genoeg over de buidelrat. De XGN Doe Mee houdt soms nog wel eens van speculeren en gaat jullie dat dan ook eens vragen om te doen. Tijdens de E3 persconferentie van Nintendo kwam er een kort, maar krachtig logo in beeld: Metroid Prime 4. Er is nog helemaal niks bekend over de titel, behalve dat het de vierde game in de Prime-reeks wordt. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Metroid Prime 4?

  De eerste titel in de Metroid Prime-serie wordt door velen gezien als één van de beste games ooit gemaakt en ook de opvolgers gooide hoge ogen bij liefhebbers van de serie, maar ook bij nieuwkomers. Met dat in het achterhoofd zijn wij dan ook reuzebenieuwd wat jullie van Metroid Prime 4 verwachten. Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Metroid Prime 4. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Metroid Prime 4

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.