Wat verwacht jij van Horizon Zero Dawn? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 04 februari 2017 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee zei het een week geleden al: februari belooft een mooie maand te worden qua games. En op de laatste dag van deze maand zien we de release van Horizon Zero Dawn. Een prima reden voor een stelling dachten wij. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraagstelling over Ubisofts nieuwste titel: For Honor. Wij wilden graag weten hoe jullie tegen deze nieuwe game aankijken en of jullie openstaan voor een potje zwaardvechten met diverse klassen. De meesten van jullie gaan er van uit dat For Honor niet de topper wordt waar Ubisoft op hoopt. Wij geven het woord aan psychonaut:
Duidelijke punten psychonaut, punten die volgens de XGN Doe Mee wel iets weg hebben van Ryse: Son of Rome. Toch is er voor de mensen die de bèta van For Honor niet hebben gespeeld nog een kans om de game te spelen: volgend weekend geeft Ubisoft je die kans in diens open bèta, waarna For Honor op 14 februari uit komt.
Goed, even genoeg over For Honor. Februari kent naast Ubisofts titel namelijk nog wel een andere grote release: Horizon Zero Dawn van Neerlands trots Guerrilla Games, die op 28 februari uitkomt. De studio gaat een totaal andere kant op: van de grimmige wereld van Killzone, naar de kleurrijke omgevingen in Zero Dawn. Wij vragen dan ook:

Wat verwacht jij van Horizon Zero Dawn?

Denk je dat Horizon Zero Dawn een nieuwe topper voor de PlayStation 4 gaat worden of ben je toch een stuk sceptischer? Hoe dan ook, wij willen dat dolgraag weten! Laat jullie reacties hieronder achter en vertel er ook even bij WAAROM jij verwacht dat Horizon Zero Dawn een potentieel succes wordt of juist een teleurstelling. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!