Wat verwacht jij van For Honor? - XGN Doe Mee

  De eerste maand van 2017 zit er alweer bijna op en februari belooft ons veel moois. De XGN Doe Mee richt zich op die maand, met daarin één van de grootste games: For Honor. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer wilden wij graag weten welke Grand Theft Auto game nu jullie favoriet is. En daar kregen wij vele verschillende reacties op, iets waar de XGN Doe Mee altijd erg blij mee is. Er kwamen dan ook vele verschillende delen van de serie voorbij, maar het viel de Doe Mee wel op dat weinigen van jullie kiezen voor de eerste twee games uit de serie. Ach, de latere hebben een grotere impact gemaakt op jullie. Zoals bij harry-brand:

  harry-brand – Level 2
  Daar hoef ik geen seconde over te twijfelen. Dat is de GTA die longest overdue is. Vice city! De sfeer, de 80’s, de muziek, de auto’s, de setting! Beste tijdperk voor de game. Instant buy als daar een nieuwe versie van uitkomt!

  Het zou natuurlijk flink wat geld opleveren voor Rockstar als ze Vice City opnieuw uit zouden brengen, maar we weten dat Rockstar meestal niet zo snel van de remakes/remasters is. Al kwam deze week wel het interessante gerucht dat de studio zou werken aan een remake van LA Noire. Dus misschien zien we in de toekomst ook wel een Vice City op de hedendaagse consoles.

  Even genoeg over GTA en een eventuele remake, we richten ons op één van de grootste releases van februari. Ubisofts For Honor zal namelijk op Valentijnsdag het levenslicht zien en wij mogen dan met verschillende klassen een flink potje gaan zwaardvechten. Wij vragen dan ook:

  Wat verwacht jij van For Honor?

  De hack ‘n’ slash titel kent meerdere facties, zoals de Vikingen, ridders en samoerai, waar jij mee aan de slag kan. Verwacht je een nieuwe topper uit de stal van Ubisoft waar je een flinke tijd zoet mee bent, of ben je iets sceptischer en denk je zelfs misschien aan een tweede Ryse: Son of Rome? Wij zijn benieuwd naar jullie mening, dus laat die achter in de reacties hieronder. Vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van For Honor. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Fijn weekend gewenst!

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.