Wat verwacht jij van Far Cry 5? - XGN Doe Mee

  Net zoals de XGN Doe Mee vorige week aangaf, houd de Doe Mee er wel van om vooruit te blikken qua games. En binnen vier weken komt Far Cry 5 uit. Daarom vragen wij naar jullie verwachtingen rondom Far Cry 5. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer ging onze vraagstelling over jullie verwachtingen van Soulcalibur 6. Dit deden wij omdat Ivy en Zasalamel officieel zijn toegevoegd aan de vechtgame, evenals de versus modus; deze ontbrak in het voorgaande deel. We geven het woord aan anna-stroom:

  anna-stroom – Level 6

  Ik denk dat we Ezio niet meer terug zullen zien. En ik verwacht dat we weer toffe gast personages gaan krijgen. Hoop zelf dat we Link van The Legend of Zelda weer krijgen. Die was er destijds ook op de Gamecube versie van deel twee.

  Net zoals anna-stroom zag de XGN Doe Mee meerdere mensen met wensen voorbijkomen dat de game ook naar de Switch komt, zodat een Link een herintrede kan maken. De groene strijder uit de Zelda-reeks vocht namelijk al eventjes mee in deel twee, wat ook op de Gamecube verscheen. Namco Bandai heeft echter nog niks laten weten over een eventuele Switch-versie, maar misschien dat de vechtgame in de toekomst wel naar Nintendo’s console komt.

  Goed, van Soulcalibur 6 gaan wij naar een ander grote gamefranchise: Far Cry 5. Eén van de grootste gamereleases van het aanstaande jaar komt over vier weken uit en de XGN Doe Mee is dan ook, logischerwijs, benieuwd:

  Wat verwacht jij van Far Cry 5?

  Deel vijf komt vier jaar later uit dan Far Cry 4 en richt zich op een cult in Montana die geleid wordt door een priester genaamd Joseph Seed. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat niet al zijn plannen uitkomen. Maar wat verwacht jij nu van Far Cry 5? En ga jij de game ook kopen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Far Cry 5. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.