Wat verwacht jij van Fallout 76? - XGN Doe Mee

  Het lijkt wel alsof de gamebedrijven de grote onthullingen voor de E3 doen. Afgelopen week zagen we de onthulling van Fallout 76 en de XGN Doe Mee is benieuwd naar jullie verwachtingen. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden ging onze vraagstelling over een eventuele PlayStation Classic Mini. Sony zou, volgens geruchten, bezig zijn met een mini-versie van zijn eerste console. En gezien het daverende succes van de NES Classic Mini en de SNES Classic Mini zou dat niet geheel onlogisch zijn. Maar toch zit niet iedereen op zo’n mini PlayStation te wachten, zoals Chris Boers aangeeft:

  Chris Boers – Level 8

  Een PS One Classic heeft helemaal geen toegevoegde waarde. Alle PS One games zijn gewoon digitaal beschikbaar en nog speelbaar op PS3 en Vita (HOERA voor Vita!), dus waar hebben we het over?

  Dat is ook iets waar de XGN Doe Mee zelf aan dacht, de oudere games zijn nog speelbaar op de oudere consoles. Maar er zal ook een doelgroep zijn die de komst van de mini-consoles aangrijpt, want het is toch een flets hebbedingetje. En bovendien zullen er genoeg gamers zijn die nooit een originele PlayStation console hebben gehad. Maar het is ook eerst wachten of er überhaupt een PlayStation Classic Mini komt.

  Goed, van de PlayStation Classic Mini gaan wij naar een andere grote aankondiging van afgelopen week. Afgelopen dinsdagavond liet Bethesda een teaser zien van een potentieel nieuwe Fallout en woensdag was het grote woord er dan eindelijk uit: er komt een nieuwe Fallout game: Fallout 76. Onze vraag is dan ook logischerwijs:

  Wat verwacht jij van Fallout 76?

  Fallout 4 kwam drie jaar geleden uit voor de PC en huidige consoles en werd ontzettend goed onthaald. Zo snel een nieuwe Fallout is dan ook bijzonder, maar met de laatste geruchten in het achterhoofd lijkt Fallout 76 geen standaard Fallout-titel te worden. Kotaku meldt zelfs dat de game een online survival RPG lijkt te worden.

  Maar we gaan meer horen over de game bij de E3, dus het is nog even afwachten. Maar wat verwacht jij van Fallout 76? Kijk je er naar uit of misschien juist helemaal niet? Laat het weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn gameweekend gewenst!

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.