Wat verwacht jij van de Xbox Scorpio? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 08 april 2017 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee landt vanuit de ruimte weer terug op aarde en heeft gehoord over de specs van de Xbox Scorpio. Iets wat deze week centraal staat. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij erg benieuwd naar jullie verwachtingen over Star Wars Battlefront 2. De game werd vorige week officieel aangekondigd en volgende week maakt EA meer informatie over de titel bekend. Jullie zijn enthousiast en positief over de titel en hopen op meerdere levels uit de originele films, maar verwachten vooral veel van de singleplayer. Zoals lucas15 meldt:
Zoals de XGN Doe Mee al meldde, meerderen van jullie hopen dat ontwikkelaar DICE iets meer tijd stopt in de singleplayer van de game, met zelfs voorstellen van jullie voor een co-op singleplayer die je met zijn tweeën op de bank kunt spelen. Het zijn ideeën waar vele mensen waarschijnlijk wel erg blij van worden.
Eventjes genoeg over het gebrabbel in a galaxy, far far away. Afgelopen week werden de specs van de Xbox Scorpio bekendgemaakt. Deze sterkere Xbox moet de strijd aangaan met de PlayStation 4 Pro en vooral de kracht van de Xbox zelf laten zien. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van de Xbox Scorpio?

De specs zijn er namelijk wel, een releasedatum en een prijs voor de Scorpio nog niet. Maar wat verwacht jij van de Xbox Scorpio? Verwacht je een supersterke Xbox met haarscherpe games, of ben je sceptischer? Games maken natuurlijk een console en in vergelijking met de PlayStation 4 lijkt er op dit moment een Xbox One-schaarste qua exclusiviteit.
Maar het gaat om jullie mening! Laat in de reacties hieronder dus weten wat jij van de Xbox Scorpio verwacht en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!