Wat verwacht jij van de E3 2016? - XGN Doe Mee

  Eind mei, juni nadert. En dat betekent dat de E3 ook steeds dichter naar ons toe kruipt! Voordat al dat geweld gaat losbarsten, is de XGN Doe Mee nog rustig en vraagt aan jullie: wat verwacht je er eigenlijk van? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden was ons vraagstelling gericht op de Batman Arkham games en wat jij nu het tofste moment uit die serie vond. Reden voor deze vraag was de aankondiging van Batman: Return to Arkham, waarin Arkham Aslyum en Arkham City zitten met alle bijbehorende DLC, voor de PlayStation 4 en Xbox One. Deze keer is wobbelaar onze reactie van de week:

  wobbelaar – Level 2

  Ik vond het einde van Batman Arkham City het beste en ontroerendste moment van de hele Arkham serie. Het moment dat Batman naar buiten komt gelopen met the Joker in zijn armen weet je dat het over is. Het is het einde van, naar mijn idee, de beste villain waar Batman tegen gestreden heeft.

  De Doe Mee kan niet anders dan het eens zijn met je wobbelaar. Een einde waarbij menigeen gamer wel even met zijn ogen knipperde of het wel echt klopte. De XGN Doe Mee zelf blikt vooral terug op Arkham Asylum en de vele gevechten tegen Scarecrow, waarbij je soms niet weet wat er gaande is en de game op een gegeven moment zelfs crasht! Dat waren een paar hachelijke momenten. En dan ook nog de Mad Hatter uit Arkham City. Zoveel moois.

  Goed, even genoeg over onze gefladderde vriend. We focussen ons alvast eventjes op de E3! Over een kleine drie weken barst het geweld vanuit Los Angeles weer helemaal los met maar liefst zeven persconferenties, die wij hier op XGN natuurlijk op de voet zullen volgen. Maar wat verwachten we eigenlijk van de Electronic Entertainment Expo? Die vraag is aan jullie gericht:

  Wat verwacht jij van de E3 2016?

  Vorig jaar waren er wel een paar verrassingen: Shenmue 3, de remake van Final Fantasy VII voor de PlayStation 4, de officiële bekendmaking van Fallout 4 en wat nog meer niet. We hopen natuurlijk dat we dit jaar weer ontzettend worden verrast door de verschillende bedrijven. Maar wat verwacht jij er nu van? Verwacht je weer een aantal persconferenties waarbij je wordt weggeblazen of kunnen de uitgevers en ontwikkelaars niet tippen aan vorig jaar?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij juist dat verwacht. Dan gaan wij nu alvast weer vooruitblikken op de E3 zelf. Erg veel zin in! Tot volgende week!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.