Wat verwacht jij van Darksiders 3? - XGN Doe Mee

  De eerste grote release van mei is er en die ligt één dag achter de XGN Doe Mee. Prey kwam namelijk gisteren uit, maar de Doe Mee vroeg een tijdje geleden al naar jullie verwachtingen over de game. Deze week staat een ander titel dus centraal. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer was de XGN Doe Mee nieuwsgierig naar jullie meningen over de nieuwste Call of Duty. Activision kondigde vol bombarie aan dat de franchise weer teruggaat naar diens roots en de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog weer bezoekt. De meesten van jullie verwachten wel veel moois van Treyarch, maar de game moet opboksen tegen enkele concurrenten. Zoals svenysven opmerkt:

  svenysven – Level 10

  Ik denk dat dit één van de betere Call of Duties van de laatste jaren gaat worden. Denk dat ze weer wat meer terug naar de basis gaan. De vraag is of ik hem ga kopen, aangezien Star Wars Battlefront II mij toch een stuk vetter lijkt.

  Beide titels komen uit in november en het lijkt erop dat de games flink moeten concurreren tegen elkaar; als wij svenysven in ieder geval mogen geloven. Toch heeft de XGN Doe Mee vaak gehoord dat velen uitkijken naar een terugkeer in de tijd en sommige mensen in diens cirkel smeekten al om een Stalingrad-strijd met hedendaagse graphics. Het zou toch wat zijn?

  Goed, eventjes genoeg over Call of Duty WW2. Het was de week van het pre-E3 nieuws: de aankondiging van de persconferentietijden van de diverse grootmachten en wat wij als gamers natuurlijk vooral kunnen verwachten. Maar het duurt nog wel even tot de E3, dus de XGN Doe Mee is benieuwd naar iets anders. De hack ‘n’ slash serie Darksiders was deze week in het nieuws vanwege de aankondiging van deel drie, die ergens volgend jaar moet uitkomen. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Darksiders 3?

  In deel één had je de controle over War, één van de vier ruiters van de Apocalyps, terwijl je in deel twee verwoesting creëerde met Death. Zou deel drie ons één van de andere twee ruiters – in de Bijbel genoteerd als Conquest en Famine – schenken? Wij zijn benieuwd naar jullie meningen! Laat het dus weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij datgene verwacht van Darksiders 3. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Darksiders 3

  Verkijgbaar vanaf 27 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.