Wat verwacht jij van Call of Duty Black Ops 4? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 10 maart 2018 om 15:00
xgn google image
De jaarlijkse Call of Duty is afgelopen week bekendgemaakt en daar gaat deze XGN Doe Mee om. Maar natuurlijk wordt er ook teruggeblikt op vorige week met Far Cry 5. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden was de Doe Mee benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Far Cry 5. De nieuwste shooter van Ubisoft komt eind maart uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One en belooft weer veel moois te leveren. Onze Lucas heeft de game al gepreviewd en sprak over een “uitzonderlijk goed sfeertje”. Dat belooft wat! Maar JustB krijgt deze zaterdag het woord:
Het is natuurlijk nog even afwachten wat Far Cry 5 allemaal gaat brengen qua zijmissies en hebbedingetjes om te verzamelen, maar waarschijnlijk kan de kleptomaan in je helemaal losgaan in Far Cry 5.
Goed, we laten Far Cry 5 eventjes achter ons en kijken naar de toekomst. Afgelopen week kwam al het gerucht naar voren dat er een nieuwe Call of Duty gaat komen dit jaar. Dat is natuurlijk geen verrassing voor de jaarlijkse serie, maar van de Tweede Wereldoorlog (Call of Duty WW2) weer naar het heden is toch wel bijzonder. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Call of Duty Black Ops 4?

Afgelopen donderdag maakte Activision bekend dat Call of Duty Black Ops 4 in oktober uitkomt voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Voordat het zover is, komt er eerst nog een echte onthulling op 17 mei. Maar wat vinden jullie van de bekendmaking van Black Ops 4? Is de stap van WW2 naar Black Ops 4 een goede? En zitten jullie op een nieuwe Black Ops te wachten?
Een boel vragen weer, maar de XGN Doe Mee is weer benieuwd naar jullie mening! Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook bij WAAROM jullie dat verwachten van Call of Duty Black Ops 4. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!