Wat verwacht jij van Assassin's Creed Origins? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 21 oktober 2017 om 15:00
xgn google image
Wij gamers hebben een hele zware, portemonneeslurpende week voor de boeg: Super Mario Odyssey, Wolfenstein 2: The New Colossus en Assassin's Creed Origins. Die laatste staat deze week centraal. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie engste gamemomenten. Een weekje geleden was het namelijk vrijdag de 13e en over iets meer dan een week is het Halloween. En de XGN Doe Mee zag vele titels langskomen, zoals Dead Space en Resident Evil, maar ook vastgelopen PC’s en consoles. De schrikmomenten. Voor nu geven wij johanneslol het woord:
Dat zijn natuurlijk wel de engste gamemomenten, als het zich verplaatst naar het echte leven. Zoals de vele grappen en grollen die op dit moment worden uitgehaald naar aanleiding van de film It. Dat kan zorgen voor veel geschreeuw in het openbaar in plaats van je eigen woon- of slaapkamer.
Enfin, eventjes genoeg gehorror. Wij hebben het al vaker aangegeven: vrijdag 27 oktober wordt een drukke dag. Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus, het tweede seizoen van Stranger Things en ook nog Assassin’s Creed Origins. En over die laatste gaan wij het hebben:

Wat verwacht jij van Assassin’s Creed Origins?

Het tiende deel in de Assassin’s Creed serie verplaatst zich naar het oude Egypte en geeft je de controle over Bayek. Verder kent de titel een nieuw combatsysteem en is ‘eagle vision’ nu een echte arend die je helpt in jouw strijd. Maar wat verwacht jij van de game? Is het slim dat Ubisoft een jaar geen Assassin’s Creed heeft uitgebracht en haar pijlen op deze titel richt? En ga jij hem kopen op die portemonneeslurpende vrijdag?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst en veel ‘succes’ op vrijdag 27 oktober!

Populair Nieuws