Dit zijn de verschillen tussen de oude en de nieuwe Mulan Film

  In het voorjaar komt de nieuwe remake van Mulan in de bioscoop. Als je de trailer gezien hebt, kun je merken dat de remake bij bepaalde dingen afwijkt van het origineel.

  Buena Vista International

  Waar is Mushu?

  Eén van de belangrijkste karakters van Mulan is de draak Mushu. Mushu speelt een belangrijke rol in de tekenfilm. Mushu is namelijk de beschermdraak van Mulans familie. Mushu komt alleen niet in de trailer van de remake voor. Fans op Twitter zijn erg teleurgesteld dat dit karakter mist in de film. ''Een minpunt voor jou, een minpunt voor de koe!'' zou Mushu zeggen.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Nieuwe karakters

  Niet alleen missen er karakters in de remake, ook zijn er nieuwe karakters bijgekomen. Zo heeft Mulan een zus, wat in de originele film niet zo is. In het origineel is Mulan enig kind dat bij haar ouders en haar oma woont. Het gerucht gaat zelfs dat Mulan in de remake een klein broertje heeft. Dat zou wel kunnen kloppen, want in de originele versie heeft Mulan een hondje dat kleine Broer heet. Waarschijnlijk wordt het hondje dus vervangen door een echt klein broertje.

  Buena Vista International

  Meer actie, minder gezang

  Waar Disney vooral om bekend staat bij de meeste films zijn de liedjes. Zo heb je in de tekenfilm Mulan liedjes zoals reflection en I'll make a man out of you. Wat een groot verschil is aan beide films is dat in de remake meer actie zit dan in het origineel. Ook zullen we niet zoveel liedjes van de film te horen krijgen, zoals in het origineel.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Nieuwe schurken

  In het verhaal zijn de Hunnen de schurken van de film. De grote leider van de Hunnen is Shan- Yu. Shan- Yu zal niet in de remake verschijnen. Hij zal worden vervangen door twee nieuwe schurken. Eén van die schurken is een heks genaamd Xian- Lang. Ze heeft de kracht om in een roofvogel te veranderen. Dat is wel gerelateerd aan Shan- Yu, die een roofvogel in de originele film heeft. De andere schurk is de handlanger van de heks, Bori Khan.

  Wat hoop jij te zien in de Mulan Remake? Laat het hieronder weten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.