Van deze 5 films willen wij een game hebben!

  Tegenwoordig worden van erg veel films ook games gemaakt. Dit is helemaal niet gek, want spellen van de populairste games doen het erg goed. Zo was bijvoorbeeld Spider-Man een grote hit en leeft er momenteel een grote hype rond de komende game Hogwarts Legacy. Dit zal nog wel een tijdje zo blijven en daarom gaan wij vandaag 5 games af waar wij graag nog een spel van zouden zien.

  Lionsgate

  The Hunger Games

  Dit spel is natuurlijk eigenlijk gewoon de bedenker van Battle Royales, maar nog steeds bestaat er geen spel van The Hunger Games zelf. Natuurlijk zit hier wel enorm veel potentie in. Je kan bijvoorbeeld online spelen en tegen anderen strijden om te overleven, of een verhaalmodus spelen waarin je dieper ingaat op de vette lore van The Hunger Games. Een spel van The Hunger Games is behoorlijk voor de hand liggend en zou het met de juiste promotie en makers nog wel eens heel ver kunnen schoppen. Zo zou dit een Battle Royale zijn zonder geweren maar met zwaarden en speren.

  Inception

  Deze film heeft natuurlijk een bizar vet concept en een ongelofelijk goed verhaal, maar zal dit ook toe te passen zijn in een spel? Wij denken van wel. Inception is een film waarin je heel goed moet nadenken wat er nou precies gebeurt en wij denken dat een spel over het concept van de film heel erg goed zou kunnen uitpakken. Het zou een RPG kunnen zijn, waarin jij met een team de inception moet toepassen en heel erg op je hoede moet zijn met wat je doet. De game zou bijvoorbeeld ook multiplayer kunnen worden, waardoor je samen met al jouw vrienden een missie kan uitvoeren. Een spel van Inception heeft veel potentie.

  Warner Bros.

  Creed

  Hoewel de laatste al erg lang geleden is, zijn er alsnog een aantal Rocky games. Wij denken dat het misschien nog wel eens heel gaaf zou kunnen zijn om ook een Creed spel te maken. Je zou kunnen spelen als Adonis Creed en je kampioenschap kunnen verdedigen tegen allerlei anderen, maar het zou ook een spel kunnen zijn waarin je je eigen personage maakt waarmee je jouw weg naar de top traint en misschien zelfs online tegen anderen kan vechten. Er is sowieso een gebrek aan goede boksspellen, dus een Creed game zou perfect zijn.

  Shooter

  Shooter is een film over een scherpschutter die erin geluisd wordt door de overheid. Dit leidt tot een hele vette film, waar ook nog eens best een game van gemaakt zou kunnen worden. Er werd al een film en een serie gemaakt over de hoofdpersoon Bob Lee Swagger, dus waarom niet een supervet spel? Je zou hierin bijvoorbeeld als Bob Lee kunnen spelen, die zijn weg naar verlossing zoekt nadat hij de schuld heeft gekregen van iets wat hij niet gedaan heeft. Ook zou een vette sniper game helemaal geen gek idee zijn, dus waarom niet gewoon twee vliegen in één klap pakken? Ons lijkt een Shooter game een erg goed idee.

  Gladiator

  Wie heeft er ooit geen zin in een game die lekker gefocust is op combat? Een spel van Gladiator zou hier ideaal voor zijn. Natuurlijk is deze film in principe wat te oud om echt een spel over te maken, want de hype is ondertussen wel een beetje weggevaagd, maar het idee om een spel te maken waar jij als gladiator allerlei vijanden bestrijdt klinkt helemaal niet slecht. Het zou online kunnen in een soort For Honor stijl, maar ook in je uppie met een vette singleplayer modus. Spellen als Dark Souls doen het vaak erg goed en met de juiste promotie zou bij zo’n spel de hype erg kunnen opleven.

  Dit zijn vijf films waar wij graag een game van zouden zien. Welke films mis jij in de lijst? En van welke games zou jij graag nog een vervolg zien?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.