Wat vind jij van de Battlefield 1 beta? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 03 september 2016 om 15:00
xgn google image
Een nieuw weekend, een nieuwe open bèta die jouw tijd waarschijnlijk opslokt. Ook de XGN Doe Mee kan er niet omheen en richt zich op de Battlefield 1 bèta. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie nou zouden vinden van een Duke Nukem 3D-remaster. De game is dit jaar officieel twintig jaar geworden en er wordt gezinspeeld op een eventuele remaster, wat sommigen als goed en tof nieuws beschouwen. Helaas waren die een weekendje weg, aangezien we geen reacties hebben gekregen. De Doe Mee spreekt even zelf dan:
Die ‘remastermoeheid’ was al een vraagstelling van de XGN Doe Mee een tijdje geleden, waar het voor sommigen ook al naar boven kwam. Goede remasters worden al snel geëist, maar wanneer vinden wij iets een goede remaster? Lastige vraagstuk, aangezien onze smaken als gamers nogal verschillen.
Verschillende voorkeuren moeten echter ook gehoord worden en daarom focussen wij ons op de Battlefield 1 bèta, die vanaf deze week speelbaar is. De XGN Doe Mee heeft al een klein beetje van het oppermachtig grote strijdveld mogen proeven, maar onze mening telt vandaag niet. De vraag is logischerwijs dan ook:

Wat vind jij van de Battlefield 1 beta?

Voldoet hij aan jouw verwachtingen, helemaal na het zien neergaan van die zeppelin in de trailer? Of valt hij misschien wel tegen en krijg je, zoals de Doe Mee al heeft gehoord van anderen, het Star Wars Battlefront gevoel? De game moet de Battlefield-serie natuurlijk wel weer naar nieuwe hoogtes duwen, vooral na het tegenvallende Hardline. Gaat dat met Battlefield 1 ook lukken?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie misschien dit weekend nog wel op het strijdveld. Een fijn gameweekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties