UPDATE: STEM NU op de laatste ronde van de XGN Game Awards en win Logitech gear

Article
donderdag, 19 december 2013 om 14:47
xgn google image
Nog eventjes en de winnaar van de XGN Game Awards 2013 is bekend. De laatste ronde gaat vandaag van start, waar nog twee games tegenover elkaar staan. Welke game wordt de Game van het Jaar?
[Update 19:12:2013 14:47]
Logitech heeft, speciaal voor de XGN Game Awards 2013 een extra prijs toegevoegd. Het bedrijf geeft namelijk de nieuwe Logitech G G602 Gaming Mouse en de G240 Mouse Pad weg. Deze prijzen worden verdeeld onder de eerste honderd nieuwe stemmen, dus wees er snel bij!
[Origineel bericht: 19:12:2013 14:00]
Vanaf vandaag kunnen jullie voor het laatst stemmen op jullie favoriete game. De hoeveelheid keuzes is sterk teruggebracht, aangezien er nog maar twee mogelijkheden zijn: Grand Theft Auto V of BioShock Infinite. Een shooter versus een actie/avonturen game. Welk spel pakt de uiteindelijke hoofdprijs?
Stemmen kan opnieuw op onze speciale XGN Game Awards 2013 pagina. Je kunt ditmaal stemmen tot 23 december, waarna de winnende game in de dagen daarna wordt bekendgemaakt.
Omdat er slechts twee spellen zijn in de laatste stemronde, kun je niet meer tegenstemmen. De enige stem die je kunt uitbrengen is op jouw favoriete game: Grand Theft Auto V of BioShock Infinite.
Dit is ook de laatste mogelijkheid om jouw naam en adres achter te laten op de Game Awards pagina. Vergeet dat niet te doen, want je maakt dan namelijk kans op één (of meerdere) van de tientallen gameprijzen die wij weggeven!
Prijzen
Game prijzen

Populair Nieuws