PlayStation Store Update - Minecraft & The Walking Dead: Season 2

Article
door Wouter
donderdag, 19 december 2013 om 13:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Deze week is de nieuwe PlayStation Store update een beetje speciaal. Het is namelijk de laatste update van de virtuele winkel van dit jaar. Een mooi moment voor iedereen dus om even te kijken naar welke digitale games je het afgelopen jaar allemaal hebt binnengesleept. En mocht je daar nog een drietal toppers aan toe willen voegen, dan zit je deze week goed. Ten eerste is er Minecraft die deze week eindelijk ook naar de PlayStation 3 wordt gebracht. Het bouwspel is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de game-industrie. Een tweede topper is het langverwachte tweede seizoen van The Walking Dead. Een franchise die samen met de gelijknamige tv-serie het zombiegenre nieuw leven in heeft geblazen. Daarnaast kunnen we op de PlayStation 4 aan de slag met de demo van LEGO Marvel Super Heroes. De eerste release van de LEGO franchise op de next-gen console.

Minecraft (€18,99)(PS3)

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Het immens populaire spel Minecraft is eindelijk beschikbaar voor de PlayStation 3. In deze game is er maar één doel, en dat is bouwen. Erg simpel dus, en toch blijkt het een van de meest verslavende games van de afgelopen tijd te zijn. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en je kunt alles bouwen wat je hartje begeert zonder rekening te moeten houden met de wetten van de natuur. Of het nou een groots kasteel is met grote poorten en mijnkarretjes, of een ondergrondse boerderij met allerlei dieren en gewassen. In Minecraft kan het allemaal. Mocht je de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebben en heb je geen idee waar we het over hebben, dan is er ook een demo om het spel te proberen. Naar verwachting zal de game later ook nog naar de Vita en PlayStation 4 komen.

The Walking Dead Season 2 - Episode 1: All That Remains (€4,99)(PS3)

De avonturen van het eerste seizoen van The Walking Dead zijn ten einde, maar zoals iedereen wel weet zal de zombieplaag door blijven gaan. Genoeg reden dus om een tweede seizoen te maken dat geheel draait om een van de weinige personages dat het vorige seizoen wist te overleven. Dat betekent dat je in de huid kruipt van het kleine meisje Clementine, die nu eigenlijk niet zo klein meer is. Om te overleven moet ze in staat zijn om vreselijke dingen te kunnen doen.Zoals het ernaar uitziet worden de gruwelen van de zombieplaag niet minder omdat er nu een kind in de hoofdrol speelt. In een interview gaf ontwikkelaar Telltale Games onlangs aan dat de wereld van seizoen 2 nog steeds meedogenloos is.

LEGO Marvel Super Heroes (demo)(PS4)

Iedereen heeft ooit in zijn leven wel eens met de bekende LEGO-blokjes gespeeld en de meesten zouden het zo weer doen als ze een stapel van de plastic blokjes voor zich krijgen. Superhelden zijn op die manier ook tijdloos. Jongeren, en zelfs volwassenen, staan met grote massa's in de rij om films als The Avengers te zien. Deze twee werelden combineren is dus ook een briljante zet geweest van TT Games. Het resultaat is LEGO Marvel Super Heroes. Een game met de superhelden en slechteriken uit Marvel Comics in de hoofdrol. Dat betekent dat je karakters als Spiderman, Thor, Hulk, The Thing en Captain America in actie ziet, strijdend tegen kwade personages als Dr. Octopus, Galactus en Green Goblin.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten!

Populair Nieuws