Uncharted film hoofdrolspeler - Wie wordt Nathan Drake?

  De Uncharted film is al een lange tijd in ontwikkeling en er lijkt maar geen einde aan te komen. Gelukkig kregen we ook goed nieuws te horen over de film, het script is af. Maar nog steeds is er geen Uncharted film hoofdrolspeler bekend. Wie is er geschikt?

  Een film zonder hoofdrolspeler kan natuurlijk niet beginnen met filmen. En daarom is de redactie van XGN gevraagd wie perfect zou zijn voor de Uncharted film hoofdrolspeler, Nathan Drake. De producenten zullen dus zeker naar deze acteurs moeten kijken, zodat de film snel opgenomen kan worden.

  Richard

  Oef, beetje net als 'wie gaat de nieuwe Bond worden' of 'wie gaan ze casten voor de Metro 2033 film'. Games verfilmen blijft bijzonder lastig (kijk maar naar Uwe Bolls creaties) omdat het vrijwel onmogelijk is een verhaal waar je in een game tientallen uren voor hebt in 2,5 uur te proppen. En uiteraard de cast, immers staat of valt een film met acteurs/actrices.

  Puur kijkend naar wat er momenteel rondloopt in Hollywood qua bekendheden die misschien wel tot een Nathan Drake om worden gezet (en het personage tot leven kunnen wekken) denk ik toch wel een Chris Pratt met een kleurtje in z'n haar. Prima acteur, goeie humor en heeft laten zien dat ie prima kan acteren.

  Ralph

  Ik wil Chris Pratt zien als Nathan Drake. Hij heeft meermaals bewezen dat hij een geweldig gevoel voor humor en timing heeft, wat een groot aspect is van de avonturier. En sinds Guardians of the Galaxy weten we ook dat Pratt fit genoeg is om de rol van een actieheld op zich te nemen.

  Rox

  Charlie Hunnam!

  Bekijk hem eens met kort haar, ik zie daar een goede Nathan in. Mooi hoofd, mooi lijf en een echte avonturier. Je moet dus echt even niet denken "Dat is Jax"

  Zie je 't al voor je of niet?

  Djimon

  Ikzelf ben nog niet zo heel lang Uncharted fan, omdat ik tijdens die generatie speelde op de Xbox 360. Toen Sony kwam met Uncharted: The Nathan Drake Collection, heb ik de game meteen gekocht en alle delen achter elkaar uitgespeeld. Zelfs het deel op de Vita, Golden Abyss, heb ik uitgespeeld.

  Nu is dus de vraag wie ik zie als perfecte Nathan Drake. Ik denk dat Robert Buckley perfect is voor de rol. Buckley heeft namelijk de echte Nathan Drake uitstraling en het zou een goede manier zijn om zijn carrière op te liften. Want waarom moeten we perse een Hollywood acteur casten als we het net zo kunnen doen als Star Wars, zet minder bekende acteurs in de hoofdrol zodat ze zichzelf kunnen ontwikkelen.

  Jelle

  Om Nathan Drake goed neer te kunnen zetten moet een acteur naast de juiste looks, natuurlijk ook in staat zijn om zijn karakter goed tot recht te laten komen. Daarom denk ik dat Brett Dalton een hele goede keus zou zijn. Hij is nu vooral bekend als Agent Grant Ward in Agents of S.H.I.E.L.D., waarin hij een totaal andere rol speelt, maar hij heeft inmiddels wel aangetoond dat hij een diverse acteur is.

  Bovendien heeft Nolan North zelf ook aangegeven dat Grant Ward een goede keus zou zijn, ik ben in ieder geval erg benieuwd hoe hij het zou neerzetten!

  Tony

  Ryan Reynolds.
  Cynisch genoeg om de humor van Nathan Drake over te brengen en daarnaast heeft hij met Deadpool wel bewezen dat hij in een actiefilm kan acteren. Ik zat eigenlijk te twijfelen tussen Mark Wahlberg en Reynolds. Maar ik denk dat Reynolds de rol beter weet te vertolken.

  Phil

  Ik ga voor deze rol voor Scott Eastwood. Misschien niet de grootste acteur die Hollywood te bieden heeft, maar wel een erg goede acteur en de gelijkenis met Nathan Drake is overduidelijk. Plus, hij is de zoon van Hollywood badass Clint Eastwood, dus misschien kan hij hiermee een soort zelfde big break maken als zijn vader.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.