Uitslag: WIN Voorrang bij Ubisoft op Firstlook 2014!

Article
woensdag, 08 oktober 2014 om 15:20
xgn google image
Ga jij naar Firstlook 2014? Wil jij exclusief voorrang bij één Ubisoft game naar keuze? En heb jij meegedaan aan onze prijsvraag? Vandaag maken wij de uitslag bekend!
XGN geeft in samenwerking met Ubisoft exclusieve toegang tot één Ubisoft game naar keuze. Met deze priority tickets hoef je niet in de rij te staan, na afloop krijg je een goodiebag. Wij geven 4x2 kaarten weg.
The Crew

Prijswinnaars voorrang bij Ubisoft op Firstlook 2014

Om exclusieve toegang tot een Ubisoft game te winnen, hoefde je alleen maar het volgende te doen: schrijf een verhaaltje waarin jij jouw droom-ervaring bij Ubisoft neerzet. De winnaars zijn als volgt:
  • cocoheitink
  • Humswa
  • Diede93
  • r-portheine
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een e-mail.

Ubisoft op Firstlook 2014

Ubisoft is met een eigen stand aanwezig op Firstlook 2014. Assassin's Creed: Unity, Assassin's Creed Rogue, Far Cry 4, Just Dance 2015 en The Crew zijn speelbaar op Firstlook 2014.
Firstlook 2014 is hét digital-lifestyle evenement van de Benelux. Het evenement wordt dit jaar gehouden op zaterdag 11 en zondag 12 oktober, in de Jaarbeurs te Utrecht. Al jaren is het de grootste gamebeurs, en op de beursvloer krijgen bezoekers dan ook de mogelijkheid om games te spelen die later in het jaar uitkomen.
Als je nog geen kaarten hebt dan ben je bij ons aan het goede adres: wij geven 20x2 Evolve VIP-kaarten weg! Mocht dat niet genoeg zijn en wil je eerder naar binnen dan ben je bij ons overigens ook aan het goede adres: wij hebben namelijk ook een prijsvraag lopen waarbij je reeds uitverkochte Early Access kaarten kunt winnen!