Uitslag - WIN Trash tickets en meer

  Heb jij meegedaan aan de prijsvraag van Trash? Lees dan snel verder, want de winnaars zijn bekend!

  Wij geven namelijk drie keer twee tickets voor Trash weg, zodat je in deze donkere maanden lekker in je bioscoopstoel kunt genieten van de het warme klimaat van Brazilië. Mocht je de film al gezien hebben en wil je meer van regisseur Stephen Daldry zien? Dan geven we ook nog eens drie keer de Blu-ray van Billy Elliot weg. Allemaal mogelijk gemaakt door Universal Pictures.

  Wil jij kaarten voor Trash winnen? De Blu-ray van Billy Elliot dan? Doe mee aan deze prijsvraag!

  De winnaars

  Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  'Stel jij vindt een portemonnee, wat hoop je dat erin zit?'

  We hebben de afgelopen week in een scheur gelegen van al jullie antwoorden, dus het was een moeilijke keuze. Toch hebben we drie winnaars weten te kiezen die de tickets én de Blu-ray van Billy Elliot ontvangen.

  Gefeliciteerd! We nemen snel contact met jullie op om de prijzen te versturen.

  Trash

  Trash is een aangrijpende thriller over twee jongens, Rafael (Rickson Tevez) en Gardo (Luis Eduardo), die vuilnis sorteren in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Wanneer ze een portemonnee vinden tussen het afval realiseren ze zich niet wat de gevolgen hiervan zijn.

  Op het moment dat de politie langskomt en een enorm hoge beloning uitlooft voor de vinder van de portemonnee, begrijpen ze dat er meer aan de hand is. Ze delen hun geheim met hun vriend Rato (Gabriel Weinstein) en slaan op de vlucht voor de politie. Ze komen terecht in een uitzonderlijk, maar gevaarlijk avontuur, terwijl ze proberen om de herkomst van de portemonnee te achterhalen en het mysterie te ontrafelen.

  De film draait vanaf vandaag in de bioscoop. Meer informatie vind je op de website van Trash of in de review!

  Kans maken op kaartjes voor Trash? Doe mee aan deze prijsvraag!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.