Uitslag: WIN The Equalizer prijzenpakket

Article
zaterdag, 27 september 2014 om 9:00
xgn google image
Houd jij van actie-thrillers? Ben jij fan van Denzel Washington? En heb jij meegedaan aan The Equalizer prijsvraag van vorige week? Lees dan gauw verder, want vandaag maken wij de uitslag bekend!
XGN gaf in samenwerking met Universal Pictures vier keer een prijzenpakket weg van The Equalizer met daarin twee bioscoopkaarten, een pet, een zaklamp en de DVD van 2 Guns.
The Equalizer - <a href=Film poster" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201409/t/the-equalizer-1411743392.jpg" />

Prijswinnaars The Equalizer

Om kans te maken op The Equalizer hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is je favoriete film van Denzel Washington en waarom?". De winnaars zijn als volgt:
  • UAG
    • Philadelphia, fantastisch geschreven verhaal met mooie scènes (met name de scene dat hij zijn shirt moet uittrekken) tussen Tom Hanks en Denzel Washington, goed geacteerd en een briljante soundtrack.
  • Hel1
    • American Gangster is mijn favoriet! Niet alleen omdat het de beste actieheld in mijn ogen is maar ook de man die het knapst in een pak is...grrr...kan niet wachten om hem weer op het witte doek te zien
  • WouteR WeeZ
    • American Gangster is gewoon de beste film van Denzel Washington. Een ijzersterke film met een geweldig verhaal en die sfeer was echt zo goed. Hij brengt die rol ook zo geloof waardig over naar het witte doek. Voor mij is dit echt de beste Denzel Washington film aller tijden.
  • Zombr3x
    • Ik moet me helaas ook aansluiten met een aantal andere reacties. Training Day is gewoon de beste film van Denzel Washington. Man, wat acteert hij super in de film. Dirty cop die zichzelf uiteindelijk in de vingers snijd. Dat gezegd heeft de beste man natuurlijk nog meer toppers oa: Deja Vu, Man on Fire, Inside man, The taking of Pelham 123, American Gangster, The book of Eli, Unstoppable, Flight en 2 Guns. Wat ik heb gezien van The Equalizer zag er ook veel belovend uit!
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen binnenkort een PM in je inbox.
The Equalizer - Denzel Washington

The Equalizer is een wervelwind vol actie

In actie-thriller The Equalizer speelt Denzel Washington Robert McCall, een man met een mysterieuss verleden. Hij woont in Boston en leidt daar een onopvallend bestaan. Totdat McCalls leven plotseling verandert als hij Teri (Chloë Grace Moretz), een jonge prostituee, uit handen van criminelen wil houden. Hierdoor zijn zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren vijanden, die McCall één voor één uit moet zien te schakelen.
The Equalizer draait vanaf 25 september in de Nederlandse bioscopen en in IMAX. Meer informatie over de film is te vinden op de officiële website en de Facebook-pagina.

Populair Nieuws