Uitslag: WIN Firstlook 2014 Early Access kaarten

Article
zondag, 05 oktober 2014 om 20:08
xgn google image
Sta jij te popelen om de zalen van Firstlook te betreden? Wil jij gratis naar het evenement? En heb jij meegedaan aan de Early Access kaarten voor Firstlook 2014 prijsvraag? Lees dan gauw verder, want vandaag maken wij de uitslag bekend!
XGN geeft in samenwerking met Blammo 2x2 Early Access kaarten voor zaterdag 11 oktober weg voor Firstlook 2014. Inderdaad, Early Access kaarten! Ze mogen dan wel uitverkocht zijn op de site, maar speciaal voor XGN lezers zijn er twee paar kaarten uit de Firstlook doos gehaald. Naast eerdere toegang tot de beurs heb je ook nog eens voorrang bij alle Firstlook-theaters.
The Evil Within

Firstlook 2014 prijswinnaars

De winnaars van de Early Access kaarten voor Firstlook 2014 zijn als volgt:
  • Johan.
  • Gé G.
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk jullie kaarten.

Firstlook 2014

Firstlook 2014 is hét digital-lifestyle evenement van de Benelux. Al jaren is het de grootste gamebeurs, en op de beursvloer krijgen bezoekers dan ook de mogelijkheid om games te spelen die later in het jaar uitkomen. Uitgevers als Ubisoft, Take-Two Interactive en Bethesda zijn van de partij met hun games, zo is The Evil Within speelbaar. Dit jaar is XGN voor het eerst mediapartner van Firstlook, en wij zullen je dan ook van minuut tot minuut op de hoogte houden van wat er wel niet voor moois te beleven is op het evenement.
Firstlook wordt dit jaar gehouden op zaterdag 11 en zondag 12 oktober, in de Jaarbeurs te Utrecht.

Populair Nieuws