Uitslag: WIN Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes starterspakket

  Hou jij van Disney, Marvel én gamen? En heb jij meegedaan aan onze Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes prijsvraag van vorige maand? Lees dan gauw verder, want vandaag maken we bekend wie het starterspakket in huis ontvangt!

  XGN geeft in samenwerking met Disney Interactive Entertainment één Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes starterspakket voor de Xbox 360 weg.

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes winnaar

  Om kans te maken op het Disney Infinity hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Welk Marvel personage is jouw favoriet?". Dit kon je illustreren met een afbeelding of foto. De winnaar is als volgt:

  • madda
   "Mijn favo marvel character is Spider-Man. And here's a pic of him I drew on my wall"
  • Spider-Man

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes is marvelous

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes is het vervolg op Disney Infinity, en voegt voor het eerst Marvel superhelden aan het Disney Infinity universum toe. De game introduceert originele verhalen in de vorm van play sets, maar uiteraard is de Toy Box modus ook weer van de partij. In deze modus kunnen gamers hun eigen omgevingen en verhalen creëren.

  Er komen 20 Marvel personages naar Disney Infinity, waaronder de Avengers en de Guardians of the Galaxy. Naast nieuwe Marvel personages komen er ook nieuwe Disney personages naar Disney Infinity 2.0. Alle personages uit de vorige Disney Infinity kunnen gebruikt worden in het vervolg.

  Het starterspakket bevat de volgende inhoud:

  • 1 Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes video game
  • 3 Marvel Super Heroes figuren: Iron Man, Thor en Black Widow
  • 1 Disney Infinity 2.0 Base - 2 Toy Box Game Discs
  • 1 Marvel’s The Avengers Play Set piece
  • 1 Web Code Card

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.