Uitslag: WIN Disney Infinity 2.0 Hulk en Donald Duck figuren

  Disney Infinity 2.0-liefhebbers en bezitters opgelet! Ben jij broodnodig toe aan nieuwe figuren? En heb jij meegedaan aan onze prijsvraag? Lees gauw verder want misschien heb jij wel het Disney Infinity 2.0 figurenpakket met daarin de Hulk en Donald Duck gewonnen!

  XGN geeft in samenwerking met Disney een Disney Infinity 2.0 prijzenpakket weg met daarin twee figuren, de Hulk en Donald Duck.

  Disney Infinity 2.0 Donald

  Disney Infinity 2.0 Prijswinnaars

  Om kans te maken op het prijzenpakket hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden met een verhaaltje: "Als Donald en Hulk zouden vechten, wie zou er dan winnen en waarom?". De winnaar is als volgt:

  • claudia119
   • Donald gaat zeker winnen, de Hulk is een beetje verblind door zijn woede, hij is dan wel sterk maar niet erg slim. Donald is ook niet zo slim maar wel slim genoeg om de Hulk te verslaan. Donald gaat hem ervan langsgeven. Go Donald.....

  Gefeliciteerd, je ontvangt zo snel mogelijk een PM.

  Disney Infinity 2.0

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes is het vervolg op Disney Infinity, en voegt voor het eerst Marvel superhelden aan het Disney Infinity universum toe. De game introduceert originele verhalen in de vorm van play sets, maar uiteraard is de Toy Box modus ook weer van de partij. In deze modus kunnen gamers hun eigen omgevingen en verhalen creëren.

  Benieuwd wat onze Rox allemaal wel niet gebouwd heeft in deze modus? Je leest het in onze Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes review.

  De Hulk is natuurlijk vast lid van The Avengers, maar nu kun je eindelijk ook in de game alles slopen wat los en vast zit. Donald Duck heeft uiteraard geen introductie nodig. Tot nu toe is Donald het eerste klassieke Disney-personage voor de game, zelfs nog voor Mickey en Minnie Mouse.

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.