Uitslag: WIN de Hyrule Warriors Limited Edition

Article
donderdag, 25 september 2014 om 17:44
xgn google image
Gaat jouw hart sneller kloppen van The Legend of Zelda? Snak jij naar een nieuwe game voor je Wii U? Heb jij meegedaan aan de Hyrule Warriors Limited Edition van vorige week? Lees dan gauw verder, want vandaag maken we de uitslag bekend!
XGN gaf in samenwerking met Nintendo één exemplaar weg van de Hyrule Warriors Limited Edition. Juist ja, niet alleen de game, maar ook een zeer fabuleuze sjaal geheel in de stijl van The Legend of Zelda. Lees gauw verder, want misschien ga jij er wel heel fabuleus uitzien met je Zelda sjaal!

Hyrule Warriors Limited Edition - de Winnaar

Om kans te maken op de prijs moest je de volgende zin af maken: "Ik wil Hyrule Warriors Limited Edition winnen, omdat...". Wie een creatieve inzending naar ons stuurde maakte meer kans. And the winner is...
The Legend of Zelda game collectie
Gefeliciteerd! Je ontvangt binnenkort een PM om de prijs te kunnen ontvangen.

Zelda versus Warriors

Hyrule Warrios Link
Hyrule Warriors combineert de setting en personages van The Legend of Zelda met de gameplay van Dynasty Warriors. Zoals vanouds is het weer de taak van Link om prinses Zelda te redden van een slechterik. In Hyrule Warriors zijn er meerdere personages speelbaar naast Link, waaronder Zelda, Sheik, Ganondorf en Impa. De game heeft daarnaast ook nog een lokale co-op modus.

Populair Nieuws