Uitslag - WIN tickets voor Annie en meer

  Heb jij meegedaan aan de Annie prijsvraag? Wie weet win jij dat mooie prijzenpakket dan, want we hebben de uitslag binnen. Iets later dan gepland (iets met kerst, enzo), maar dat mag de pret niet drukken, toch? Lees snel verder!

  In samenwerking met Universal Nederland geven wij tickets voor de film weg, samen met de soundtrack en een lekker warm fleecedekentje om de koude wintermaanden door te komen. Iedereen die mee heeft gedaan aan de prijsvraag maakt kans op het volgende prijzenpakkket:

  • 2 tickets voor de film
  • Een fleecedekentje
  • De soundtrack van de film

  Doe mee aan deze Annie prijsvraag en win tickets, de soundtrack en een fleecedekentje!

  Annie

  In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker Annie speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz).

  Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York.

  Annie draait nu in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. Voor meer informatie kun je terecht op de website of Facebook-pagina van Annie.

  Uitslag Annie prijsvraag - De winnaars zijn bekend!

  De winnaars

  Hartelijk gefeliciteerd! We nemen snel contact met jullie op om de prijs te overhandigen.

  Veel plezier met de film!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.