Tottenham Hotspurs vs Ajax - FIFA 19 voorspelling (video)

  Vanavond is het dan zo ver. Ajax neemt het in de halve finale van de Champions League op tegen Tottenham Hotspur. Wij van XGN besloten deze wedstrijd vast in FIFA 19 te spelen. Benieuwd naar onze uitslag? Bekijk dan de video hieronder!

  Na 22 jaar staat Ajax weer in de halve finale van de Champions League. Voor een plekje in de finale neemt Ajax het op tegen Tottenham Hotspur. Mocht Ajax de finale halen dan zal dit voor de eerste keer sinds 1996 zijn. Deze verloor Ajax van Juventus na strafschoppen.

  In onze vorige FIFA 19 voorspelling hadden wij een 1-2 overwinning voorspeld voor Ajax tegen Juventus. Deze voorspelling bleek uiteindelijk te kloppen. Deze wedstrijd zullen we natuurlijk weer goed proberen te voorspellen. Remco zal met Tottenham Hotspur het opnemen tegen Jody die Ajax zal vertegenwoordigen. Benieuwd wat deze keer de uitslag zal worden? Bekijk dan de video waar ze het tegen elkaar opnemen!

  Meer FIFA 19 voorspellingen?

  Bij de return wedstrijd zullen we uiteraard opnieuw een voorspelling doen, maar eerst zullen we het resultaat afwachten van de wedstrijd van vanavond.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.