De vijf moeilijkste games voor mobiel - Frustratie gegarandeerd!

Article
woensdag, 31 januari 2018 om 17:10
xgn google image
Gamers zijn altijd wel in voor een uitdaging. Maak daarom je borst maar nat! Dit zijn de vijf moeilijkste games voor mobiel. Deze games kun je overal spelen, maar zullen ook een hoop frustratie bij je losmaken. Durf jij deze uitdaging aan?

5. Dumb Ways to Die

We beginnen onze lijst van moeilijkste games voor mobiel met een hilarische titel: Dumb Ways to Die. Deze titel spreekt meer dan duizend woorden en toont in een oogopslag waar de game over gaat.
Een groot aantal verschillende minigames moet succesvol worden uitgevoerd om niet dood te gaan. Je hebt in totaal drie levens en probeert zoveel mogelijk punten te scoren. De manieren waarop je dood kan gaan kunnen enorm amusant overkomen, maar vergis je niet, deze game is moeilijk. Op welke domme manieren ga jij dood?
125112

4. Duet

Deze unieke game lijkt simpel, maar wees gewaarschuwd, want de levels zullen steeds uitdagender worden.
Duet moet gespeeld worden met beide handen, aangezien je twee stipjes controleert; een rode en een blauwe die aan elkaar vast zitten. Draai je de ene kant, dan zal de andere kant meedraaien. Je moet door het level heenkomen zonder de blokken te raken. De blokken zullen bewegen, draaien en razendsnel op je afkomen.
Het concept is simpel, maar deze blokken kunnen flink vervelend worden na een tijdje. Probeer Duet uit en kijk tot hoe ver jij komt.
125114

3. Geometry Dash

Deze top drie moeilijkste games voor mobiel wordt afgetrapt met Geometry Dash. Wederom een simpel idee dat tot het extreme gaat om het de speler moeilijk te maken.
Je bestuurt een vierkant blokje die zelfstandig beweegt. Het enige wat de speler moet doen is op de juiste momenten over alle obstakels springen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want wanneer je een fout maakt begin je helemaal aan het begin van een level!
Geometry Dash wordt steeds gekker naarmate de game vordert. Zo komen er ook gedeeltes voorbij waar je ondersteboven verder moet spelen. Denk jij dat je Geometry Dash kan overwinnen?
125115

2. Dancing Line

Een game met een grappige titel, maar dankzij de hoge moeilijkheidsgraad komt de frustratie al snel naar boven. Dancing Line is alles behalve makkelijk. En met de grote hoeveelheid levels ben je wel even zoet.
Je beweegt een lijntje door een level heen en verzamelt de items die op je pad langskomen. Vanwege de vormgeving van de game is het soms moeilijk om diepte in te schatten, waardoor je van het pad kan afvallen en je begint bij je laatste checkpoint. Zoek je een uitdaging? Dan ben je hier aan het juiste adres.
125116

1. Super Hexagon

Op de eerste plaats van moeilijkste games voor mobiel staat Super Hexagon. Niet alleen onwijs moeilijk, maar ook apart op de meest bizarre manieren.
Je hoeft alleen de video te bekijken om te zien wat een gekkenhuis Super Hexagon is. Steeds sneller en sneller moet je de juiste richting kiezen voordat er een nieuw vlak aankomt. De kleuren zijn intens en zijn specifiek ontworpen om je af te leiden naarmate het spel sneller wordt.
Je hebt moeilijk, moeilijker en het moeilijkst. Super Hexagon valt absoluut in die laatste categorie. Een aanrader om te proberen, maar mocht het niet lukken, probeer je telefoon dan heel te houden!

Wat vinden jullie de moeilijkste games voor mobiel?

Dit was onze lijst met de vijf moeilijkste games voor mobiel. We zijn benieuwd wat jullie de moeilijkste games vinden die je ooit op je mobiel heb gespeeld. Laat het ons weten in de reacties!