Top games waar je onze redactieleden wakker voor kunt maken

  Gezien het feit dat we bij XGN aan het werk zijn, is het niet gek dat de meeste van ons gek zijn op gamen. Toch hebben we allemaal een andere smaak en hebben we een eigen favoriet. Benieuwd voor welke game je ons wakker kunt maken? Dat kun je hieronder lezen, want dit zijn al onze top games op een rijtje.

  Rox

  Sowieso een potje 2 tegen 2 FIFA! Dat vind ik echt het mooiste wat er is. Zet me op een onbewoond eiland neer met een tv en FIFA en.... oh shit, dan heb ik de mensen niet om mee te gamen! Na ja, wat ik wil duidelijk maken; FIFA is echt het ultieme genot. Voor de rest van alle andere games moet je me vooral lekker laten slapen.

  Luuc

  Wie zegt dat gamen ongezond is? Er zijn games waar je genoeg beweging mee krijgt en dat is toevallig ook datgene waar je mij voor wakker kunt maken. Sterker nog, Beat Saber is standaard mijn ochtendgymnastiek. Ik probeer iedere ochtend een half uur eerder mijn bed uit te gaan om nog even te spelen voordat ik ga douchen en aan mijn dag begin.

  Koen

  Mij kun je wakker maken om een potje te Smashen! Nu klinkt dit natuurlijk héél erg suggestief, maar ik heb het in dit geval uiteraard over Super Smash Bros. Ultimate! Rond het weekend van de release van de game speelde ik letterlijk hele nachten het spel door. Ik had de avonturenstand World of Light dan ook in enkele dagen al helemaal uitgespeeld. Nu speel ik regelmatig potjes online, en dit gaat zo af en toe uiteraard nog steeds ten koste van mijn slaaprust. Voor Smash Bros. mag je mij wakker maken, maar grote kans dat ik al wakker ben!

  Sonja

  De game waar je mij voor wakker zou kunnen maken is helaas nog niet uitgekomen, namelijk The Last of Us part II. Als hier ook maar enigszins nieuws over bekend wordt gemaakt mag je me direct wakker maken. De reden dat je me voor de eerste The Last of Us niet echt wakker meer kunt maken is omdat ik de game ondertussen al ongeveer twintig keer heb uitgespeeld, maar het is nog altijd mijn favoriete game.

  Roy

  Precies wat Sonja zegt! Ik ben onlangs opnieuw begonnen met The Last of Us en het blijft een van de beste games ooit, vooral als je de game op Grounded niveau speelt. In dit geval heb je maar weinig munitie en kun je niet luisteren naar waar je vijanden zijn. Ik kijk dan ook enorm uit naar het tweede deel. Verder ben ik bijna klaar met Detroit: Become Human, waar ik ook erg enthousiast over ben, dus maak mij wakker en ik speel de game zo uit!

  Timo

  Mij kun je wakker maken voor The Witcher 3: Wild Hunt, de game is zo oneindig groot dat je altijd iets te doen hebt. Ik heb er altijd plezier in om monsters zo tactisch mogelijk af te slachten en de quests volledig af te ronden. De game is gewoon een perfecte combinatie tussen actie en dialoog, beter kan het gewoon niet. Verder haat ik net als Geralt alle portals, behalve die in Doctor Strange.

  Ralph

  Mij kun je eigenlijk altijd wel wakker maken voor een gezellig potje co-op. Dit gaat om games zoals Borderlands 2 tot Earth Defense Force tot Warhammer: Vermintide 2. Bovendien ben je dan niet de enige die wakker is gemaakt voor een game, dus dan kun je gezellig samen verrot zijn de volgende ochtend.

  Nikita

  Mij kun je wakker maken voor elke game waar Kirby in voorkomt. Het is zo’n schattig roze wezentje dat de krachten van andere wezens over kan nemen. Kirby is dus niet alleen lief, maar ook nog eens ontzettend multifunctioneel. Het is mijn favoriete game-personage die er ooit is gecreëerd, dus schreeuw me gerust wakker in de nacht.

  Theo

  Laat mij maar slapen alsjeblieft. Mocht je me dan toch per se wakker willen maken, zorg dan dat er pizza bij is. Dan zou ik heel graag Street Fighter willen spelen, het liefst de echte klassieke Street Fighter games zoals Super Street Fighter II Turbo en Street Fighter Alpha 3 Seikyo Dojo. Een paar hadoukens en een paar pakken slaag uitdelen verder en dan ga ik weer rustig naar bed.

  Calvin

  Maak mij maar wakker voor een Engels ontbijt met scrambled eggs, worst en bacon. Oh wacht, het gaat om games. In dat geval kan je me wakker maken voor een potje Power Stone met vier spelers. Eén van de allerleukste games op de Dreamcast en überhaupt een toffe ervaring met meer spelers. Dank aan Super Smash Bros, maar dan met een ander perspectief en hele rare personages. Jammer genoeg niet te spelen op moderne hardware. Dat maakt het alleen maar meer bijzonder, toch?

  Romy

  Ik ben absoluut een fangirl van Life is Strange. Het maakt me ook niet uit welke van de franchise, of het nu Life is Strange 1, Before The Storm of Life is Strange 2 is. Voor die games kun je me altijd wakker maken, net als voor Detroit: Become Human. De game ziet er ontzettend tof uit en ik vind het onwijs gaaf dat je keuzes ook echt invloed hebben op het verhaal. Verder ben ik ook nog eens ontzettend gehecht geraakt aan de personages, dus ik ben enthousiast!

  Top games van de redactie

  Het is uiteraard niet de bedoeling dat jullie ons écht wakker maken voor deze games, maar dit zijn wel onze favoriete games waar we dus altijd wel zin in hebben. Het zijn onze top games op de redactie, maar wie weet komen er dit jaar weer nieuwe favorieten uit.

  Crash Team Racing Nitro-Fueled

  Verkijgbaar vanaf 21 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.