Top 7 hardcore game releases voor de eerste helft van 2015

Article
maandag, 23 februari 2015 om 11:46
xgn google image
We zijn weer afgetrapt in 2015 en hebben al mogen genieten van een aantal te gekke titels. Deze week werden we al verwend met The Order 1886. In deze special vind je een overzicht van de top 7 games voor hardcore gamers die je voor de zomer van 2015 nog kunt verwachten.

7. Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight is een aankomende actie avonturenspel dat ontwikkeld is door Rocksteady Studios en zal worden uitgebracht door Warner Bros.
De belangrijkste verhaallijn van het spel speelt zich af een jaar na Batman: Arkham City. Batman gaat de confrontatie aan met Scarerow die is teruggekeerd naar Gotham City en zich daar verenigt met Batmans vijanden. Het spel komt 2 juni uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
67205 2

6. Bloodborne

Bloodborne is een actie-role playing game dat ontwikkeld wordt door From Software en zal worden uitgebracht door Sony Computer Entertainment, exclusief op de PlayStation 4. Het spel werd op 9 juni 2014 aangekondigd op Sony’s Electronic Entertainment Expo 2014 in een trailer.
Bloodborne zal lijken op gelijkende actie role-play elementen die ontwikkelaar From Software eerder heeft toegepast in Demon’s Souls en Dark Souls. De gevechten zijn snel en een offensieve aanpak is vereist om hordes vijanden te bestrijden.
Het spel vindt plaats in een verwoeste gotische stad genaamd Yharman waarin een medische remedie is gehuisvest. In de loop der jaren maken veel reizigers een pelgrimstocht naar de stad op zoek naar een remedie om hun ellende te genezen. Als speler neem je de rol in van een reiziger uit een pelgrimstocht.
Bij aankomst in de stad blijkt de stad echter te worden geplaagd door een epidemische ziekte die de meeste inwoners heeft misvormd tot beestachtige wezens. De speler moet zich door de straten van Yharnam navigeren en zien te overleven. Het spel ligt vanaf 24 maart in de winkels.
67206 2

5. Mortal Kombat X

Mortal Kombat X is een aankomend vechtspel dat ontwikkeld wordt door NetherRealm Studios. Het is alweer de tiende titel uit de Mortal Kombat serie. Net als in de vorige series vechten twee personages tegen elkaar met verschillende aanvallen, special moves en gruesome Fatalities. De energiemeter die voor het eerst werd geïntroduceerd in de vorige Mortal Kombat game geeft spelers mogelijkheden om special moves, zoals X-ray te gebruiken.
Mortal Kombat X komt 14 april 2015 naar de PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360
67207 2

4. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

The Elder Scrolls Online is een enorme multiplayer online role-playing video game ontwikkeld door ZeniMax Online Studios.
Bij het creëren van een personage hebben de spelers de keuze uit vier klassen: Dragon Knight, Templar, Sorcerer en Nightblade. Net als de voorgaande The Elder Scrolls titels is de gamplay meestal niet-lineair met een mengsel van quests, random event en vrije verkenning van de open wereld.
The Elder Scrolls Online komt 4 april naar de PC en OS X. De Playstation 4 en Xbox One-versies waren oorspronkelijk gepland om uitgebracht te worden in juni 2014, maar in maart 2014 werd er een vertraging voor de consoleversies aangekondigd. De online versie voor Playstation 4 en Xbox One staat nu gepland voor 9 juni 2015. De naam van het spel is inmiddels veranderd in The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.
67208 1

3. The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 is een aankomende actie role-play video game die zich afspeelt in een open wereld. Het spel is momenteel in ontwikkeling door een Poolse video game ontwikkelaar genaamd CD Projekt Red.
The Witcher 3 is het vervolg op de verhaallijn van Geralt of Rivia in deel 2. Geralt wil beginnen aan een nieuwe en persoonlijke missie terwijl de wereld om hem heen verandert. Geralts nieuwe missie komt in donkere tijden als een mysterieus en buitenaards leger, bekend als de Wild Hunt, binnen valt in het noordelijke koninkrijk. Het lijkt erop dat alleen de Witcher de sleutel is tot het stoppen van al het geweld.
The Witcher 3 komt 19 maart 2015 naar PC, PlayStation 4 en Xbox One.
67269

2. Battlefield Hardline

Battlefield Hardline is voorzien van een scala aan nieuwe gameplays, die de traditionele Battlefield game modes doorbreekt. De focus van het spel is verschoven naar de politie die een oorlog voert tegen criminaliteit. Hiermee doorbreekt Battlefield Hardline een traditionele militaire instelling die tot nu toe kenmerkend is voor Battlefield.
Battlefield Hardline wordt ontwikkeld door Visceral Games in samenwerking met EA Digital Illusions CE en wordt uitgebracht door Electronic Arts. De release is op 17 maart 2015 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.
67270

1. GTA 5 (PC)

De langverwacht PC-versie van GTA 5 is een garantie voor veel versleten muizen en toetsenborden. De verkoop van de console versie overtrof alle verwachtingen. Binnen enkele dagen had het spel al een omzet van 1 miljard dollar bereikt. Hiermee werden de ontwikkelingskosten van 266 miljoen dollar ruimschoots goed gemaakt.
In februari 2014 werden er in totaal al 32,5 miljoen exemplaren van GTA 5 verscheept. Een jaar later, in februari 2015 staat de teller op ruim 45 miljoen verscheepte exemplaren. Waarvan er 10 miljoen zijn bestemd voor de current-gen consoles.
GTA V speelt zich af in Los Santos. De enorme spelwereld bestaat uit verschillende gebieden van Downtown Los Santos tot het kenmerkende Amerikaanse redneck dorpje Sandy Shores, waar de roots van Trevor liggen.
Het verhaal draait om zo rijk mogelijk te worden en dollars te bemachtigen om jezelf naar de top van Los Santos te werken. Dit kun je bereiken door het uitvoeren van missie en zeer populaire heists. Voor het uitvoeren van deze heist zul je voorwerpen moeten bemachtigen om de grote heist te kunnen uitvoeren.
Gta V verschijnt 24 maart 2015 op de PC en staat op voorhand al vast voor een enorme hit onder die-hard PC-gamers. Het spel is ontwikkeld door Rockstar Games.

Populair Nieuws