Top 7 Dragon Ball Xenoverse 2 vernieuwingen

  In Dragon Ball Xenoverse 2 is er weer van alles aan de hand. Tijd voor jou om weer als Time Patroller aan de bak de gaan dus. Deze game is een direct vervolg op het eerste deel en brengt het een en ander aan vernieuwingen mee. Lees hier de Top 7 Dragon Ball Xenoverse 2 vernieuwingen!

  In Dragon Ball Xenoverse hadden schurken de tijdslijnen overhoop gehaald om zo gebeurtenissen anders te doen verlopen. Gelukkig was jij daar als Time Patroller om alles recht te zetten en het Dragon Ball universum te redden.

  In Dragon Ball Xenoverse 2 is het weer raak en hebben nieuwe schurken de tijdlijnen veranderd. Gelukkig voor ons levert dat een game op met een heleboel nieuwe features en vernieuwingen. Lees hier de top 7 Dragon Ball Xenoverse 2 vernieuwingen!

  7. Uitgebreidere karakter creatie

  In Dragon Ball Xenoverse kon je je eigen karakter al maken en je had daarbij keuze uit verschillende rassen, kapsels en meer. In deel twee krijg je de mogelijkheid om nog meer van je karakter naar je eigen hand te zetten. Zo is het nu mogelijk om het ras en kapsel, maar ook de mond, ogen, neus, pupillen en de stem van je karaker aan te passen.

  Daarnaast kun je er in Xenoverse 2 voor kiezen om de hoogte en het postuur van je karakters in te stellen, de huidskleur en de kleur van je kleding. En bedenk goed wat voor karakter je maakt, want je moet het hier de hele game mee doen.

  6. Transformaties

  Gelukkig blijft je karakter niet voor altijd in dezelfde vorm dan tijdens het karakter creatiescherm. Nee, je kunt in Conton City tal van kledingstukken aanschaffen en tijdens het spelen zul je ook sterker worden. En dat laatste brengt ons bij de tweede toffe vernieuwing in de game.

  Iedere keer als jij in level stijgt kom je namelijk een stapje dichter bij een transformatie. En die transformatie geldt nu voor ieder ras. Je begint als normaal karakter, maar al snel zul je voor je karakter de Kaio-Ken vorm vrijspelen. Daarna ga je, afhankelijk van je karakter, nog enkele transformaties om uiteindelijk Potential Unleashed vorm aan te nemen.

  5. Conton City

  In Dragon Ball Xenoverse mochten we vrij rondlopen in Toki Tori City. Het was een leuke stad, maar toch miste je een stukje levendigheid en merkte je uiteindelijk dat het stiekem toch wat aan de kleine kant was. Daarom is in Dragon Ball Xenoverse 2 de stad een stuk groter geworden.

  Conton City is de plek waar je op zoek kunt gaan naar missies, kleding, accessoires en nog veel meer kunt kopen en daarbij ook nog eens een heleboel andere spelers kunt ontmoeten. De stad biedt ruimte aan maar liefst 300 spelers! Daarmee voelt de stad al een stuk levendiger aan, maar dat is nog niet alles. Er lopen namelijk ook talloze NPC's rond in Contin City. Sommigen hebben missies voor je en anderen zijn alleen aanspreekbaar.

  4. Zijmissies en bezigheden

  Conton City biedt je dus vanalles in deze nieuwe Dragon Ball game. En de verhaalmissies en parallelle missies die de game biedt vormen hier nog maar een deel van. Boven Conton City hangen bekende delen uit de Dragon Ball series die ieder een eigen unieke feel hebben. Dragon Ball Xenoverse 2 laat je op die plekken in verschillende missies onder andere de Buu familie uitbreiden en de Namek planeet beschermen. Genoeg zijmissies dus!

  Maar er zijn nog talloze andere bezigheden zoals het op pad sturen van Buu zijn nieuwe 'kinderen', het mengen van kleding tot een nieuwe powerup en het trainen onder veschillende meesters. Dragon Ball Xenoverse 2 gaat je uren achtereen van de straat houden!

  3. Volle bak aan nieuwe karakters

  Dragon Ball Xenoverse 2 kent ook een heleboel nieuwe karakters. Denk aan Imperfect Cell, Majin Vegeta, Turtles en Cooler. Je komt ze allemaal tegen in de game en natuurlijk mag je de meesten ook gelijk met de grond geijk slaan zoals het een goede Dragon Ball game betaamt.

  Dragon Ball Xenoverse 2 heeft zelfs een aantal karakters uit de lopende Dragon Ball serie voor je in petto. En alle karakters zijn ook beschikbaar in de multiplayer van de game. Een toffe vernieuwing!

  2. Eerlijkere gevechten

  En over die multiplayer gesproken. Daarin zit ook een ontzettend toffe vernieuwing verstopt. De gevechten in Dragon Ball Xenoverse wilden nogal eens ‘oneerlijk’ aanvoelen, omdat spelers konden blijven blokken en ontwijken, maar voornamelijk omdat men met een behoorlijk tempo supersmoves kon spammen.

  In Xenoverse 2 is dit niet meer zo en heeft iedereen een stamina balk die gebruikt wordt bij ontwijkende acties en superaanvallen. De balk wordt gebruikt zodra je ook maar iets met je Ki doet en als deze leeg is blijven alleen je vuisten over. Om de balk te vullen moet je dus knokken.

  1. Zes tegen één

  De laatste toffe vernieuwing in Dragon Ball Xenoverse 2 komt ook terug in de multiplayer van de game. Hierin kun je nu namelijk met maar liefst zes spelers tegen één vijand knokken. Als je net de nummer 2 hebt gelezen zul je denken, hoe is dit eerlijk, maar geloof ons; het is eerlijk. Je tegenstander in deze Extreme modus is namelijk vaak een ontzettend moeilijke baas zoals een Saiyan Great Ape.

  Dragon Ball Xenoverse 2 is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.